Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Prototip - scaun la purtator

Unul dintre cele mai disputate subiecte din lumea design-ului ambiental il reprezinta disputa pentru prototipuri eficiente si utile.

Un exemplu in acest sens este si revitalizarea unei sali de studio dintr-o scoala din centrul Londrei. Datorita unui concurs initiat de Consiliul Britanic de Design si Departamentul de Educatie s-a realizat un concept nou pentru desfasurarea in conditii mai bune a orelor de studio in scolile din Marea Britanie.

Unele dintre obiectele de mobilier au fost concepute si realizate de cei mai buni si talentati designer-i de top din lume. Creatiile includ scaune ergonomice atasate la mese multifunctionale si deplasabile in toate sensurile. Profesorii alesi pentru demonstratie au fost incantati de cele prezentate si au aprobat initiativa.

Aceste produse reflecta originalitate si calitate. Produsele dezvaluite colegiului directorial sunt durabile, multifunctionale si denota un aer modern clasei in care sunt amenajate. Copiii au fost incantati de scaunele si mesele aratate si aceste inventii se gasesc deja amplasate in majoritatea scolilor din regatul britanic si in mare parte in scolile din Europa.

O mobila inteligenta care poate aduce beneficii si scolilor din Romania.

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM YourStock InfoConstruct
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact