Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Targ constructii si amenajari, Craiova

Odata cu sosirea toamnei si a sezonului rece, multa lume se inghesuie sa achizitioneze ceva din cele trebuincioase casei spre un confort minim sau decent. La polul opus se situeaza posibilitatile cu ...toptanul.

Targul de constructii si amenajari interioare si exterioare care se desfasoara in centrul municipiului Craiova este un prilej de a cunoaste produse si servicii oferite tuturor.

Stim cu totii ca avem nevoie de caramizi, tigla si pavaj pentru case.Dar ca sa se lucreze cu ele, trebuie utilaje.La targ, o sumedenie de firme si-au prezentat modelele cele mai noi si eficiente de ajutor in constructii civile si industriale: schele metalice, cofraje, scripeti, sisteme hidraulice, dar si celebra roaba au fost cap de afis.In schimb daca stai la casa si nu la bloc, si ai soba pe lemne sau un inedit semineu, cultura urbana spune ca trebuie sa stai, sa apesi pe buton si sa vezi cum un bustean de foc se sparge singur cu ajutorul utilajului-minune.

La capitolul maiestrie, tara are mesteri buni. Nu-i amintim, caci nu are rost, insa am descoperit un adevarat arsenal din aluminiu, care ia forme diferite: cutii postale, scaune si mese de gradina, fantani si altele.

Nu puteau lipsi decoratiunile interioare. Vopsele simple, glazurate, lazuri sau decorative, ornament sau tip tencuiala, toate aduc un plus de nou, inedit, curat si durabil locuintei noastre.

Pe un zid trebuie sa stea si un tablou, sau cel putin asa ne-a invatat bunica.Si uite asa am ajuns si la Iesi, de unde apar tablouri magnifice din sticla sau combinatii de mozaic. O adevarata arta si pretioasa, daca punem la socoteala ca in loc sa-l purtam la mana sau la gat, il putem atarna pe perete. E vorba de vestitul si ravnitul aur, ce apare in tablourile respective.

La o privire mai atenta observam ca targul indeplineste conditiile exigente ale romanului contemporan.
Pana la proxima revedere, construiti in pace!

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM YourStock InfoConstruct
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact