Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Cladiri ciudate in lume


Casa dansatoare sau Fred si Ginger este denumita o cladire de birouri din centrul orasului Praga - Republica Ceha. A fost construita in 1997 de arhitectul croat Vlado Milunic in cooperare cu arhitectul american Frank Gerhy.


O alta cladire foarte faimoasa in Bangkok este sediul Bancii Asia, care poarta numele de Cladirea Robot. Construita in 1985, reprezinta un robot in marime foarte mare si este considerata simbolul bancilor in lumea moderna.


Cladirea Ripley nu a fost lovita de un cutremur. A fost realizata cu scopul de a reflecta repercursiunile cutremurului de 8.0 grade din 1812. Actual, aceasta cladire a devenit cea mai fotografiata din lume, datorita formei sale.


Sediul companiei Longaberger este rodul unei inspiratii arhitecturale de marca. Aceasta opera face invidiosi multi constructori dar si alte companii.Are o dimensiune de 160 de ori mai mare decat a unui cos de mari dimensiuni.


Cladirea Wonderworks este cea mai amuzanta dintre cate exista si reprezinta deliciul tuturor vizitatorilor. Astfel a devenit cel mai dorit obiectiv turistic din America.A fost construita in 1930 si este realizata din caramida.


Casa Inghesuita, a fost ridicata in 2004, in imediata apropiere a unui mare centru comercial si punct turistic din Sopot, Polonia.


Ciudata constructie a sediului central al Televiziunii Fuji, din Tokyo, Japonia a fost construita in 1996, are 25 de etaje si 125 m inaltime.


Cu o suprafata de 540.000 metri patrati, Centrul Principal al Televiziunii Chineze, consta din 2 turnuri unite printr-o ingenioasa punte arhitecturala.CCTV, cum este numita, cladirea emana o forta gigantica prin grinda care uneste cele doua turnuri si structura este perfect utila.
Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact