Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Solutii ceramice pentru un living modern si functional - de la Delta Design
Cu totii suntem de acord ca livingul este zona cu cea mai mare vizibilitate din toata locuinta, supusa unui trafic intens in orice moment al zilei: aici petrecem timpul cu familia sau prietenii, dam petreceri, primim vizite, servim cafeaua in vreme ce urmarim stirile, mangaiem animalul de companie sau rontaim ceva rasfoind o revista. Fiind o zona de primire trebuie sa arate impecabil pentru vizitele neanuntate si ochii critici, de aceea solutiile de amenajare bazate pe functionalitate nu pot fi decat binevenite.

Intr-o societate care valorifica timpul si il masoara in unitati monetare, economia efortului si a orelor rezervate curatarii spatiilor locative este considerata o virtute.

Tendintele in design interior abordeaza spatiile deschise, aerisite, tinzand sa le excluda pe cele atent delimitate in functie de utilitate. Holul si bucataria si-au schimbat functia de spatii precis determinate. Ele sunt mai degraba o prelungire a living-ului, creand impreuna cu acesta o zona unitara, intens circulata, lipsita de restrictii.

Tot mai multi dintre noi analizeaza posibilitatea utilizarii placilor ceramice si a mozaicului in amenajarea livingului.

Si de ce n-am face-o? Paleta coloristica este impresionanta, posibilitatile de amenajare sunt multiple iar metodele de intretinere sunt simple si eficiente.

Designerii si arhitectii nostri va asteapta cu idei excelente de ambientare. Cu siguranta va puteti baza pe flerul lor creativ!

Articol realizat de specialistii Delta Design
Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact