Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Cele mai luxoase proiecte de hoteluri din lume

In topul proiectelor hoteliere de lux din lume, capabile sa impresioneze si cei cei mai selectivi cunoscatori in domeniu se claseaza urmatoarele:

1. The Apeiron Island HotelEste un proiect evaluat la peste 500 de milioane de dolari. Are o intindere de peste 200.000 de mp pe nivel. Viitorul hotel va fi amplasat pe o insula si va fi al doilea hotel de 7 stele, dupa Burj Al-Arab. Cu inaltimea de peste 180 metri hotelul va fi dotat cu 350 de apartamente de lux, plaje private, aparatura hi-tech, sali de conferinte, restaurante, magazine, cinematografe si galerii de arta.

2. Hotelul WaterworldCastigator al premiului intai in 2007, pentru cel mai bun design, proiectul Waterworld se afla pe apa, intr-o prapastie si este inconjurat de pereti abrupti. Cele 400 de camere, restaurante, cafenele si incaperi pentru oaspeti au in jur numai apa. Cele mai mari atractii vor fi sporturile acvatice, luxoasele piscine, alpinismul si posibilitatea de a practica bungee jumping.

3. Proiectul subacvatic PoseidonAcest proiect ar putea fi construit in Fiji. Insula The Poseidon Mystery se afla in totalitate sub apa. Costurile proiectului se ridica la peste 100 de milioane de dolari si o camera va costa 15.000 dolari pe saptamana, de persoana. Hotelul va oferi peste 500 de apartamente cu vedere la corali si la viata acvatica. Viitorii turisti se pot distra facand scuba-diving, pilotand submarine si practicand multe alte sporturi acvatice.

4. The Diamond Ring HotelEste un proiect indraznet si imens. Giganticul hotel va fi construit in Abu Dhabi din Dubai, si va arata exact ca o roata. Cabinele vor fi reprezentate de apartamente spatioase si luxoase. Hotelul va avea peste 180 de metri inaltime si se vrea o copie a celebrei roti din Londra - London Eye.

5. Burj Al-ArabUn proiect care iese din toate normele si canoanele arhitecturale este Burj Al-Arab. Finalitatea acestuia s-a desfasurat pe durata 5 ani, intre 1994 si 1999. Este cea mai inalta cladire din lume folosita exclusiv ca hotel. E situat pe o insula artificiala, la 280 m departare de plaja Jumeirah, si e legat de tarm printr-un pod privat curbat. Cladirea contine peste 70.000 de m3 de ciment si 9.000 de tone de otel, iar costul total s-a ridicat la aproximativ 1,6 miliarde $.
Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact