Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Credite garantate de stat pentru constructorii de case

Statul ar putea acorda unor dezvoltatori imobiliari garantii pentru constructia de locuinte ieftine ce urmeaza a fi achizitionate prin credite tip "Prima Casa". Reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM), negociaza cu bancile garantarea unor credite pentru finalizarea proiectelor rezidentiale aflate in dificultate.

"Am primit oferte de la mai multi dezvoltatori imobiliari interesati sa construiasca locuinte ieftine, cu mult sub preturile de anul trecut, fiind posibil sa-i ajutam prin acordarea de garantii in vederea obtinerii de credite de la banci", spune Rodica Ionescu, consilierul presedintelui FNGCIMM.

Pentru sprijinirea proiectelor rezidentiale nefinalizate, aceasta a precizat ca se discuta cu mai multe banci un proiect prin care creditele dezvoltatorilor sa fie garantate de stat pentru a-i putea ajuta sa le finalizeze. Bancherii considera ca este necesar un sprijin din partea statului pentru proiectele rezidentiale care nu mai gasesc resurse de finantare pentru continuarea lucrarilor, multe dintre acestea fiind ridicate cu finantari de la banci.

Intarzierea sau blocarea dezvoltarii ansamblurilor rezidentiale are loc pe fondul scaderii puternice a vanzarilor de locuinte, din cauza crizei, antreprenorii avand dificultati in a gasi resurse pentru incheierea proiectelor, iar bancile devenind mult mai prudente in a le finanta.

Sursa: imopedia.ro
Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact