Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Freiburg - Orasul ecologic

Situat langa Muntii Padurea Neagra si inconjurat de paduri, orasul Freiburg a fost adesea numit "orasul solar al Germaniei", datorita faptului ca este unul dintre putinele orase din Europa care utilizeaza surse de energie neconventionale. Datorita cadrului natural, Freiburg este locul perfect pentru aplicarea principiilor ecologice in planificare urbana. Un climat multicultural, eteroclit, o clima foarte placuta (Freiburg are cele mai ridicate temperaturi dintre toate orasele germane), un sistem public de transport excelent si interesul pentru imbinare intre ecologie si planificare urbana: toate fac din Freiburg un oras aparte.

Un loc in care traditia si stilul modern de viata se completeaza reciproc, Freiburg si-a pastrat farmecul de oras vechi, suficient de mic pentru a te face sa te simti in largul tau si in egala masura suficient de mare pentru a fi plin de viata. Cu cei aproximativ 200.000 de locuitori si o istorie aproape milenara, Freiburgeste cunoscut inainte de toate ca un oras universitar, unde evenimentele si institutiile de cultura sunt pe primul loc, fie ca este vorba de teatre, concerte, balet, dans, festivaluri de muzica, expozitii, muzee. Numarul mare de studenti veniti aici din Germania si din strainatate nu ii confera doar un ritm de viata alert si tineresc, dar il face sa fie si receptiv la proiectele ecologice si alternative, precum cele dedicate energiei solare.

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact