Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Placile de gips cu fibre

Placile de gips cu fibre sunt utilizate pentru constructiile cu necesitati marite de rezistenta mecanica a suprafetei, pe langa placile de gips-carton.

Materia prima de baza o constituie ipsosul cu fibre de hartie veche. Pe suprafata lor nu se gaseste cartonul ca si in cazul placilor de gips-carton. Placile sunt semnificativ mai robuste iar prin caracteristicile lor mecanice se apropie de placile fibro-lemnoase.

Lucrul cu aceste placi este mai anevoios decat cu placile obisnuite de gips-carton, dar mult mai simplu decat cu placile fibro-lemnoase. Sunt direct destinate pardoselilor plutitoare uscate, peretilor despartitori si constructiilor rezistente mecanic.

Placile destinate constructiei pardoselilor plutitoare uscate

Placile pentru pardoselile plutitoare uscate sunt fabricate in variantele gips-carton sau gips cu fibre. In ambele cazuri este vorba de placi speciale care prin caracteristicile lor mecanice si calitatea cartonului (placi pentru pardoselile plutitoare uscate din gips-carton) difera de placile din gips-carton sau gips cu fibre obisnuite, utilizate la montajul tuturor celorlalte constructii (pereti despartitori, tavane false, pereti intercalati, placari mansarde). Nu pot fi interschimbate!

Toate placile pe baza de ipsos pentru pardoselile plutitoare sunt marcate pe partea frontala cu inscrisul TROCKENUNTERBODEN (pardoseli uscate).

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact