Dekora TV
Stiri
 • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

  Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
 • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

  BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
 • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

  GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Panouri radiante personalizate

In ultima vreme exista o mare varietate de alternative la sistemele de incalzire clasice, calorifere din fonta sau din aluminiu, tevi de dimensiuni diferite, panouri, etc. Acestea din urma, numite panouri radiante pot fi din tabla simpla, vopsita in ab sau personalizate printr-o metoda de imprimare cu vopsea speciala, in orice fotografie, peisaj, poza personala, poza animalului favorit, s.a.m.d.

Panourile radiante in infrarosu Heat-x, reprezinta cea mai noua alternativa de incalzire a locuintelor sau spatiilor, cu un consum redus si un randament de peste 90%, benefic sanatatii.Nu necesita aprobari, revizii sau costuri ascunse. Au o garantie de 5 ani si o durata de viata de 25-30 ani. Sunt disponibile in 3 variante de putere: 400w, 700w si 1100w.

Cedarea de caldura a elementelor de incalzit se realizeaza prin radiatie termica in infraros. Miezul revolutionar este o rezistenta termica nemetalica. Acesta produce radiatie termica, cu un randament ridicat. Folosind PANOURILE RADIANTE XEATx se pot economisi astfel:

- Costurile pentru energie
- Costurile de instalatii
- Costurile pentru reparatii si pentru revizii
- Costurile pentru proiecte

Instalatia elementelor de incalzire este foarte simpla si poate fi aleasa optim pentru orice spatiu individual. Se preteaza in aceeasi masura pentru spatii private, cladiri publice (aeroporturi, spitale, banci, hoteluri, cabinete medicale, muzee, birouri, hale de productie). Amplasarea se poate face pur si simplu dupa principii practice, rationale, sau se pot interpune si accente individuale (design personalizat).


MODELE

 • XEATx1 400W - 600x600x32 - Volum incalzit 20mc
 • HEATx2 400W - 1000x300x32 - Volum incalzit 20mc
 • HEATx3 700W - 1000x600x32 - Volum incalzit 40mc
 • HEATx4 1100W -1200x800x32 - Volum incalzit 60mc

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact