Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Articole

Turnul Dorobanti

Turnul Dorobanti a fost creat de arhitectul Zaha Hadid. El ar trebui construit in Bucuresti, in zona Dorobanti, strada Eminescu colt cu Dorobanti. Turnul a fost gandit ca o cladire simbol in inima Bucurestiului. Aceasta constructie este un amestec unic de forme distincte, ingenios structurate si care sa confere calitatea necesara locuirii intr-un spatiu la inaltime. Puritatea formei sale, ca un diamant cu multe fatete tesite ingenios va deveni - daca va primi aprobare - in timp, simbolul elegantei centrului Bucurestiului. In aceasta magnifica arhitectura vor fi intergrate un hotel, facilitati pentru birouri si anexe plus apartamente rezidentiale.

Turnul Dorobanti va fi plasat in centrul Bucurestiului, la vest de Piata Romana si la aproximativ 6 km sud de cel mai important aeroport international. Va avea o inaltime de 200 de metri si o suprafata de 100.000 m.p. Va include un hotel de 5 stele pe 34.000 m.p., spatii destinate magazinelor si altor tipuri de servicii pe 4.600 m.p. Daca proiectul creat pentru Smartown Investment va fi aprobat, turnul va fi gata n 2013.

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact