Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Despre emisiune

Emisiunea dekora a aparut in peisajul audio-vizualului din regiunea Oltenia, ca un factor intermediar intre producatori, comercianti, specialisti, din domeniul constructiilor, decoratiunilor si amenajarilor pentru casa si gradina si beneficiari, dar si pentru accesorii, utilitati si gadget-uri pentru birouri, living si camere pentru tineret, informatii IT si electrocasnice.

dekora a debutat in 2005 la postul local de televiziune 3TV Oltenia (actual TV Oltenia). Se difuzeaza in prime-time local in fiecare week-end, sambata, orele 18:30 - 19:30 si in reluare duminica la orele 11:00 - 12:00.

In cadrul emisiunii se prezinta interviuri cu specialisti din domeniu: arhitecti, designeri, constructori, ingineri, proiectanti, etc; reportaje despre diverse produse si servicii din domeniu; reportaje inedite, care scot in evidenta ingeniozitatea unor oameni, atat romani cat si straini; informatii din domeniul imobiliar; noutati; lansari oficiale; demonstratii de amenajari, decoratiuni; informatii despre ingrijirea plantelor si a gradinilor; reportaje despre case din diverse materiale de constructie; promotii si oferte; gadget-uri din domeniul IT pentru birouri, accesorii pentru casa din lumea electrocasnicelor; teleshopping si publicitate.

dekora are posibilitatea de a se deplasa in locuri inedite din tara si acolo unde suntem solicitati.

Publicul-tinta al emisiunii este format din oameni cu venit mediu si peste mediu, cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.Alaturi de acestia si evident printre acestia se numara specialistii in domeniu, care ne sprijina in mod constant, prin mail-urile primite in timpul si dupa emisiune, sugerandu-ne diferite subiecte sau oferindu-ne sprijinul.La acestia se adauga sugestiile si intrebarile telespecatatorilor dornici sa afle raspunsuri la problemele care ii framanta.

dekora este singura emisiune de profil din regiunea Oltenia (judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj) si care tinde sa vina in sprijinul tuturor.
Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact