Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Stiri

DecoStilDesign - Pentru interioare cu personalitate: 25 - 28 aprilie 2013DecoStilDesign este un eveniment expozitional cu un concept unic in Romania si in Europa de Sud-Est, care isi propune sa aduca in prim-plan cele mai noi tendinte si surse de inspiratie in materie de decoratiuni si design interior.

Prima editie a DecoStilDesign va avea loc in perioada 25 - 28 aprilie 2013 si va oferi vizitatorilor sai oportunitatea de a gasi intr-un singur loc, toate produsele si solutiile pentru amenajari interioare si design de exceptie, adaptate la personalitatea si la stilul de viata ale fiecaruia.

Lumea plina de creativitate si diversitate a decoratiunilor interioare se caracterizeaza printr-un dinamism datorat schimbarilor tot mai frecvente ale tendintelor. Ea va fi de acum cu un pas inainte la DecoStilDesign, un eveniment unic, ce ofera nenumarate oportunitati.

Am creat conceptul expozitiei DecoStilDesign pornind de la convingerea ca stilul si originalitatea sunt elemente cheie care te diferentiaza de multime si ne propunem sa organizam un eveniment care sa reflecte viziunea actuala a frumosului.

La DecoStilDesign nu vor fi expuse simple obiecte, ci creatii artistice care imbina eleganta cu inovatia si functionalitatea specifice stilului contemporan de viata, facand din acest eveniment o experienta aparte pentru toti cei care participa.
Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact