Dekora TV
Stiri
  • Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

    Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta... citeste stirea »
  • BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania

    BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate... citeste stirea »
  • A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai 2013

    GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai... citeste stirea »
Parteneri
Imopedia Palace Tour Floraria Iris Mobira Prod Seminee MOL Editura MJM
Stiri

Media Galaxy vine in Craiova cu inovatii si preturi de senzatie

Din 28 martie, craiovenii vor avea la dispozitie peste 2500 de mp de inovatie tehnologica la preturi fara concurenta.

Craiova, 18 martie 2014 - Pentru a raspunde interesului manifestat de doljenii care viziteaza site-ul Media Galaxy, pe data de 28 martie, in Craiova, va fi deschis un nou magazin Media Galaxy care va oferi cele mai bune preturi la produsele electro-IT de ultima generatie. Astfel, craiovenii se vor putea bucura de cel mai inovator magazin electro-IT - Media Galaxy, chiar in orasul lor. Acesta va fi amplasat in Mall-ul Electroputere Parc si va oferi peste 2500 de metri patrati de noutati si spatii demo cu cele mai noi produse, de la gadget-uri si pana la electrocasnice.

Magazinul ce va fi deschis pe data de 28 martie are la baza o investitie ce se ridica la 1 milion de euro si este cel de-al 16-lea din reteaua Media Galaxy. Investitia reprezinta una dintre cele mai importante din Craiova de la inceputul anului 2014 si este raspunsul companiei la interesul craiovenilor pentru oferta Media Galaxy, interes subliniat de traficul in crestere pe site-ul www.mediagalaxy.ro , peste 50% in 2013 fata de 2012.

Pentru a marca acest moment, Media Galaxy pregateste preturi promotionale care vor fi dezvaluite inainte de momentul inaugurarii. Odata cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy isi consolideaza prezenta la nivel national, acoperind si zona de Sud a tarii. Astfel, toti cei care pana acum s-au informat despre cele mai noi gadget-uri prin intermediul site-ului www.mediagalaxy.ro, le pot testa si achizitiona direct in magazin. Noul Media Galaxy va deservi atat Craiova, cat si orasele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiasi, Segarcea si Slatina.

Media Galaxy ofera pe langa o gama variata de produse si o paleta de servicii diversificata, care faciliteaza contactul dintre consumator si tehnologie: rate flexibile, instalare gratuita, transport gratuit si extragarantie. In plus, clientii vor putea beneficia de serviciul "Batem orice pret online sau offline!". Astfel, clientii care vor gasi produsele din gama Media Galaxy la preturi mai mici la retail-erii specializati, atat online, cat si offline, vor primi diferenta. Acest serviciu subliniaza preturile imbatabile pe care Media Galaxy le ofera.

Concurs

PREMII:
3 x 15 l vopsea lavabila alba Castel (Cesal) + amorsa ANA (Cesal)

Premiile sunt oferite de catre:

CASTIGATOR CONCURS:
Eugen Costache din Craiova
Castigatorul este asteptat la sediul NSD Amenajari din Craiova, pentru ridicarea premiului.

Parteneri media
Ananocki Web Design ESTV Kiss FM Compara toate site-urile de gazduire inainte de a cumpara! YourStock InfoConstruct Codare HTML din PSD
© Copyright Ananocki Web Design 2008. All rights reserved. Home : Despre : Articole : Video : Emisiuni : Profil : Contact