Arta mobilierului in stil cub Rubik

Productia de mobilier la nivel international, nu are margini in imaginatie.Altfel nu am putea vorbi despre excentricitate, inovatie, extravaganta sau ceva Star Trek.
Orice obiect de mobilier din locuinta sau mediu ambiental, tebuie sa fie pe gustul clientului si sa-i fie de ajutor.Lipsa spatiului poate fi compensata de ideile stralucite ale designerilor de produs, care totodata trebuie sa stie preferitnele celui care comanda.
De la schita la produs nu e mult, insa unul dintre cele mai puternice argumente ca se poate orice este potentialul oferit de magnificul cub Rubik. El a ajuns si in zona de mobilier, pentru ca pasionatii de acest obiect logico-matematic, sunt instrumentul perfectpentru clientul ideal.

Cei de la Coleman & Edwards au conceput un produs pentru a ascunde obiectele care au nevoie de depozitare, dar care permite accesul u?or. Sertarele arata la fel ca restul dulapului, ceea ce inseamna ca doar proprietarul stie ca sertarele exista, astfel se pot depozita in secret obiectele din compartimentele variate. Depozitarul este realizat din placaj, apoi vopsit cu lac colorat, conferindu-i astfel un efect neted mat.

O alta iscusita idee este modulul magic, creat pentru a dezvolta abilitatile copiilor de varste mici pana la adolescenta. Modulul este o gramada de perne colorate din spuma si tesatura, care pot fi cuplate impreuna pentru a semana cu un cub gigant Rubik, sau dezasamblate transformandu-se in scaune, canapea sau suporturi pentru picioare si pat.

Cubul lui Rubik nu este doar puzzle-ul cu chintesenta, ci este si un design iconic, asa ca un tatic a creat o comoda sau un dulap cu sertare pentru camera fiului sau. Acest mobilier cubic are doar unul dintre cele trei axe necesare de rotatie, deci este de nerezolvat în sensul conventional, dar poate fi aranjat in orice configuratie doriti prin mijloace non-sportive. Sertarele reprezinta o provocare de indoire a creierului: primul lucru pe care trebuie sa-l rezolvi este sa detectezi sertarele si sa afli cum cse deschid avand incuietori ascunse in zone diferite.

O alta piesa de mobilier gandita de proiectantul Vasil Velchev este scaunul „inteligent”. Produsul din portofoliul celor de la Ego va permite sa va puneti amprenta pe design intr-un mod simplu si distractiv! Amestecati schema de culori sau creati un model diferit pur si simplu prin rearanjarea pozitiei elementelor de perna de forma cubica.
Designul este posibil datorita formei sale curbe unice, care este perfect echilibrat pentru a mentine piesele de perna la locul lor. Contrastat cu spatele clasic din lemn, scaunul este elegant, functional si distractiv!

sursa foto: pinterest.com