BIFE-SIM 2019, o incursiune inedita in lumea mobilei

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si CCIR organizeaza, in perioada 12-15 septembrie 2019, in Pavilioanele B1 si B2, cea de-a XXVIII-a editie a BIFE-SIM -Targ international de mobila, echipamente și accesorii.

Producatorii, importatorii și distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 4 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisface toate cerintele unui design interior placut.Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul casei.

Cele sase saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor in zonele care ii intereseaza in mod deosebit si care le vor permite sa faca alegeri informate si inspirate: Salonul Clasic, Design, Confort, Bucatarii, Decoratiuni si Corpuri de Iluminat si Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.

BIFE-SIM 2019 va cuprinde si intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industria lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.

De la aceasta editie nu vor lipsi nici demostratiile practice ale producatorilor, care vor arata vizitatorilor procesele tehnologice prin  care trec una sau mai multe bucati de lemn, pentru a deveni piesa de mobilier care sa se potriveasca ambientului fiecarui camin.

BIFE-SIM a depasit an de an atat asteptarile vizitatorilor, cat si pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestarilor in domeniu pe plan national si international.

In 2018 au fost 270 expozanti din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia. Au fost 27.221 de metri patrati de suprafata expozitionala ocupata si mii de clienti au plasat cereri de oferta la BIFE-SIM, care s-au concretizat in comenzi.

Programul de vizitare este intre orele 10:00 si 18:00 zilnic de pe 12 pana pe 15 septembrie, la Romexpo Bucuresti.