BIFE-SIM 2022 = mobila, echipamente si accesorii

BIFE-SIM 2022 – Targul international de mobila, echipamente si accesorii, va asteapta sa descoperiti lumea fascinanta a mobilei, in Pavilionul B2 al Complexului Expozitional Romexpo, 22-25 septembrie 2022.

Alegerea obiectelor de mobilier va fi o experieta inedita, iar locul in care veti gasi raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra, dar si multe alte surprize pentru un design interior rafinat este editia 2022 a expozitiei BIFE-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii!

Producatorii, importatorii si distribuitorii va asteapta la Romexpo cu toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, clasic, vintage, modern, combinat cu sticla sau piele si chiar pictat manual.

BIFE-SIM 2022 reprezenta 4 zile de inspiratie pentru cei care vor sa fie la curent cu ultimele concepte si tendinte in materie, dar si o incursiune inedita in lumea mobilierului de serie sau unicat, produs in Romania sau pe plan international, minimalist sau imbogatit cu motive traditionale autohtone.

Divizat in sectoare tematice, targul reuneste oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decoratiuni si corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi si idei pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele fiecaruia, si pe cea a Salonului de bucatarii, care completeaza conceptul de amenajare si design interior. De asemenea, BIFE-SIM 2022 intregeste tabloul industriei mobilei, prezentand si o oferta bogata de echipamente, utilaje si materii prime pentru industria lemnului, destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.

Program de vizitare:

Pavilion B2, ROMEXPO

22 – 25 septembrie 2022: între 10.00-18.00

Accesul se va realiza in functie de deciziile autoritatilor privind restrictiile Sars-Cov-2, disponibile la momentul organizarii evenimentului.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C

Parcare: 5 RON/oră