Biroul-bicicleta eKinekt BD 3- alegerea perfecta !

La inceputul anului, concernul Acer a lansat un birou multifunctional – bicicleta la CES 2023 din Las Vegas, cu efecte simple dar eficiente: sport, sanatate, sustenabilitate si eficienta.

Numit eKinekt BD 3, dispozitivul atat pentru home, cat si pentru office, lounge sau relax openspace este raspunsul la preocuparea persoanelor moderne de a imbina energia durabila si fitnessul.

eKinekt BD 3 converteste energia de la puterea de pedalare a biciclistului pentru a incarca laptopuri sau alte dispozitive, aducand aport simultan pentru sport si productivitatea in munca.

Biroul – bicicleta are in component sa un material ecologic, PCR = plastic reciclat postconsum, in sistemul desktop si in carcasa, promovand un mod creativ pentru profesionisti de a combate stiluri de viata sedentare.

Ca sa incarci dipsozitivele, este prevazut cu doua porturi USB Type-A si unul USB Type-C pentru incarcarea mai multor dispozitive mobile, dar dispune si de un carlig pentru geanta si un suport pentru bautura.

Modurile Lucru si Sport sunt un plus de confort, permitand utilizatorilor sa schimbe cu usurinta pozitia biroului in timp ce pedaleaza pentru a se concentra fie pe sarcini, fie pe sport.

Cum vorbim de tehnologie, si acest dispozitiv are propria aplicatie eKinekt, care permite sa monitorizati durata, distanta si viteza de pedalare, precum si caloriile consumate si watii generati la pedalare.

O ora de pedalare constanta la 60 RPM pe biroul-bicicleta poate genera 75 de wati de energie autogenerata. Biroul va fi disponibil din aceasta vara la un pret de 1.000 de dolari.

Sursa foto: acer.com