bluConcept – unicul producator de fantani decorative din tara

De la idee pana la produs este un pas, dar cand pasiunea este mare si dorinta de a face un obiect identificat ca stare de bine si element de decor ambiental, lucrurile se schimba si atentia creatorilor care prelucreaza materialele naturale pentru a realiza fantani decorative unice, este indefinibila.

Imaginea pe care ne-o confera un produs linistitor este ceva de nedescris, oriunde l-am amplasa: pe birou, in hol, in camera, living sau spatiul in care ne desfasuram activitatea.

Perioada pe care o traversam, incercata de o pandemie care necesita atentie, precautie, dar mai ales o putere mentala deosebita si o forta interioara puternica ne face pe toti sa fim mai buni, mai utili si mai grijulii cu propriile simturi si confortul ideal.

Produsele oferite de bluConcept sunt atributul energiei pozitive din mijlocul propriei naturi create de ambientul in care traim: apartament, casa, birou, rulota, spatiul inchiriat pentru job sau pur si simplu decor feng-shui ori sunetul apei din inima.

Idea lui Vlad Kiritescu, creatorul brandului bluConcept, de a produce manual fantani arteziene de interior cu proprietati benefice asupra mediului ambiental aduce stare de bine, relaxare, meditatie si produce ioni negativi care atrag ionii pozitivi, produsi de aparatura din interior.

Compania lui este singura din tara specializata in constructia de fantani arteziene de interior, folosind materiale naturale: piatra de rau, cuprul, bambusul si ceramica. Nu sunt singurele componente si amintim si pompele submersibile, silentioase, dar si atentia detaliilor care aduc natura pur si simplu langa noi.

Am intalnit arhitecti care au generat scoarta de copac pe zidul din dormitor, muschi si pietre ca un pod in living acoperit cu sticla, pereti de apa curgand la intrarea in cladirile office, insa ceea ce vedem in proiectele realizate de ei este dincolo de puterea de intelegere si doar cu mintea, sufletul si starea proprie poti asemui ce simte cel care poseda o astfel de fantana decorativa.

Proiecte:

Fantana tablou realizata din placi de sist, marmura sau ardezie, in culori diverse care ofera relaxare si improspateaza spatiul prin proprietatea apei de a capta particulele de praf si purificare;

Fantana inima dintr-o piatra taiata sub forma inimii si cupru patinat cu aspect antichizat, alaturi de pietre de rau, imbina proprietatile calmante ale susurului apei cu puterea vindecatoare a dragostei;

Fantana frunze brodeaza in cupru patina frunzelor de toamna asezate intr-un vas ceramic cu pietre de rau si aduce dimineti proaspete si revigorante, iar serile le face relaxante si romantice;

Fantana zen cu puteri binefacatoare, scoate bambusul in evidenta, in sapte trepte care simbolizeaza in lumea orientala portile pe care o persoana trebuie sa le deschida pentru a putea atinge armonia interioara;

Fantana decorative zen – luna, realizata dintr-o piatra taiata sub forma unei luni, confera frumusetea oferita de combinatia culorilor de cupru patinat cu elementele din piatra naturala, dezvaluind puterea relaxanta a curgerii apei cu influenta binefacatoare a prezentei astrului noptii;

Fantana zen Sipot –  o bijuterie vie prin elementele naturale: bambus, pietre de rau, vas din ceramic si o placa de piatra, care invioreaza atmosfera si creeaza o stare de bine molipsitoare. Fluxul voios de apa este asigurat de o pompa mica si silentiosa, care nu poate fi vazuta de ochi, fiind ascunsa sub pietrele decorative din vasul ceramic;

Fantana 5 izvoare este un element de decor vessel, bazat pe puterea norocului adus de bambus folosit in diferite grosimi, creand un tablou original, unic prin asimetrie si originalitate. Fantana cu puteri binefacatoare aduce calmul si relaxarea mult dorita in timp ce va incarcati cu energie pozitiva. Poate fi decorul ideal pentru birou, cu mentiunea ca nu trebuie amplasata direct in lumina, tinand cont de faptul  ca bambusul prefera locurile umbroase;

bluConcept a trecut de bariera nationala si devine international. Astfel principiul conform caruia “aducem efecte binefacatoare, gratia si elegant apei intr-o varietate de spatii, de la apartamente si gradini la restaurante, hoteluri si centre comerciale“ este viabil si real.

Intreg conceptul creat de Vlad Kiritescu este caracterizat de ambitie, profesionalism, oameni cu putere de intelegere, dar si atentie pentru detalii, realizate exclusiv manual.

Definirea de companie cu arie internationala o ofera proiectele: cea mai inalta panza de apa din Europa, aflata intr-un centru comercial, fantanile digitale computerizate instalate  in aeroporturile din Amman si Dubai si altele.

Apa are efect miraculous. Cum, de ce si in ce mod, este greu de definit. Doar starea de bine, linistea, efectul de calm, binefacator, revigorator si energia pozitiva este simtita din plin de oricine. Daca nu poti ajunge intotdeauna la apa, poate aduce bluConcept susurul apei in viata noastra !

Oricand poate fi binevenit un cadou pentru familie, pentru cel mai bun prieten sau pentru afacerea prorie, biroul devenind astfel un loc definitoriu pentru liniste si relaxare. De asemenea, orice salon de infrumusetare, restaurant, spatiu de lucru poate fi innobilat de o asemenea fantana decorativa inspirata de stilul propriu.

Vlad si membri companiei sale sunt o dovada a motto-ului ca se poate !

bluConcept = creativitate, inovatie, flexibilitate si profesionalism !