Cele mai spectaculoase piscine din lume

Exista in lume multe locuri care sa rasfete orice doritor de calatorii, lux, frumusete, relaxare si peisaje care iti taie respiratia.

Cum parca ne topim in caldura citadina, tot mai multi dintre noi cautam locuri linistite, cu piscine si amenajari de vis.

Astfel, arhitectii au gandit si realizat ceva de neimaginat, dar real.

Prima idee este Marina Bay Sands Hotel din Singapore, care are amenajata o piscina pe acoperisul cladirii de 57 de etaje. Aici oaspeții pot inota si admira peisajul magnific dezvaluit de zona.

O alta solutie o ofera Hanging Gardens din Ubud, Indonezia.Au creat cea mai faimoasa piscina din lume, inconjurata de jungla și cu o vedere incredibila de sus.

Nu se lasa mai prejos nici piscina din San Alfonso del Mar, Chile.Aceasta nu este doar spectaculoasa, ci si cea mai mare din lume, avand peste 250 de milioane de litri, iar turistii se folosesc de bărci pentru a naviga pe ea.

Inedit este complexul Laucala Island Resort din Fiji cu o piscina rupta din povesti, inconjurata de peisaje incredibile.

Nu putem omite Insulele Maldive, un loc de vis, unde complexul turistic Huvafen Fushi a amenajat o piscina din care poti admira cerul instelat.

Daca esti iubitor de natura poti ajunge in Tanzania la Four Seasons Safari Lodge Serengeti, locul in care poti inota alaturi de elefanti.

Pentru a va face doar o scurta idée, complexul de lux Oberoi Udaivilas din India are o piscina scoasa dintr-una din povestile din “1001 din nopti”. Turistii se pot relaxa in piscina avand acces la ea chiar din propria lor camera.

Sursa: business insider