Comunitatea #BifeSim 2024

Suntem incantati sa va invitam ca expozanti la #BifeSim2024 – un eveniment special de networking dedicat celebrarii performantei din industria mobilei.

Anul acesta, ne propunem, alaturi de partenerul nostru de incredere Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, sa oferim un cadru propice pentru schimbul de idei si experiente intre profesionisti.

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, intr-un spatiu dedicat mediului de business, expozantii BIFE-SIM contribuie la consolidarea si dezvoltarea continua a reputatiei industriei romanesti de mobila.

BIFE-SIM este singurul eveniment care reuneste, la Bucuresti, producatori de mobila si furnizori de echipamente, accesorii si obiecte de decor, arhitecti si designeri, retaileri sau reprezentanti ai HoReCa, ori cumpartori finali. Acestia vin la ROMEXPO pentru a impartasi viziuni si pentru a discuta tendintele si provocarile actuale din domeniu.

Mai mult decat atat, BIFE-SIM ofera o imagine de ansamblu a celor mai recente tendințe, inovatii si tehnologii din sectorul mobilei, atragand atat participanti interni, cat si internationali.

Va invitam in comunitatea #BifeSim2024, unde aveti ocazia sa va conectati cu colegii din industrie, sa descoperiti proiecte inovatoare si sa va inspirati reciproc in cautarea excelentei din acest sector.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare despre noul concept al evenimentului: romexpo@romexpo.ro sau apmr@industriamobilei.ro.

BIFE-SIM este organizat de ROMEXPO, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Evenimentul se desfasoara in pavilionul B2 al Centrului Expozitional.