Destiny Park – destinatia copiilor pentru distractie si invatare

Destiny Park este primul parc de edutainment din Romania.

Cel mai mare parc de edutainment – invatare prin joaca – din Europa de Est se afla in zona Baneasa din Bucuresti.

Destiny Park se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, si reprezinta un univers in miniatura, in care cei mici pot fi adulti pentru cateva ore sau o zi, avand meserii de oameni mari, fiind platiti cu Magic Bani pentru ele.

Micii vizitatori au la dispozitie 43 de experiente din multiple domenii printre care medicina, industrie alimentara, mass-media, industrie, auto, sport, IT si multe altele. Totul este gandit pentru ca cei mici sa invete prin joaca ce inseamna sa fii mare, sa ai responsabilitati si nu in ultimul rand, sa-ti administrezi veniturile. Fiecare experienta este organizata intr-un cadru specific si este gandita in asa fel incat copiii sa inteleaga ce inseamna sa “muncesti” si sa primesti “salariu”, dar si sa te distrezi.

In 3 ore si jumatate, cat dureaza o intrare standard, copiii pot intra in ce experienta isi doresc, iar in fiecare dintre experiente vor lucra intre 15-20 de minute cu trainerii Destiny Park.

Toate experientele sunt gandite si implementate de o echipa de specialisti condusa de expertul in parenting Urania Cremene.

Urania Cremene, Ambasador Destiny Park si expert in parenting, creatoarea programului All About Parenting: “La Destiny Park copiii au ocazia sa descopere lumea asa cum poate nu au mai facut-o, cu multa distractie si curiozitate, ghidati de oameni minunati, pregatiti sa le raspunda cu caldura si empatie de la cele mai ghiduse intrebari, pana la cele mai serioase dileme cu privire la lume. De ce sa ii aducem pe copii la Destiny Park? Pentru ca aici copiii se simt in siguranta cu oameni instruiti in metodologia All About Parenting, se simt vazuti, valorizati si respectati. Ei au ocazia sa isi satisfaca nevoia de cunoastere prin intrebari la care li se va raspunde cu bucurie, intelegere si caldura, de fiecare data. Si isi gasesc implinita si nevoia de autonomie, au control asupra propriilor initiative, iar asta ii pregateste fantastic de bine pentru viitorul de adult. Au spatiu din plin sa exploreze, cu multa libertate de decizie, curaj si curiozitate.”

Destiny Park nu este doar un parc de distractii, este combinatia perfecta intre joc si invatare. Este exact felul in care copiii se dezvolta si isi satisfac nevoile psihologice de baza. Iar in aceasta vara copiii au programe speciale de vacanta.

Kids Summer DESTInation si tabere urbane in Destiny Par

Activitatile se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani.

In Destiny Park, de miercuri pana vineri se desfasoară programul Kids Summer DESTInation prin care copiii cu varsta cuprinsa intre 7 – 14 ani pot fi lasati in parc. Programul este valabil pana pe data de 8 septembrie 2023.

Program:

Miercui si Joi: 10.00 – 19.00

Vineri: 11.00 – 20.00

Prețul este pe 1 zi si include biletul All Day si acces in 43 de zone de experiente de role play, masa de pranz, gustare si apa.

Taberele urbane Destiny Park reprezinta un alt program dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 – 14 ani in aceasta vara si le ofera posibilitatea parintilor de a-si aduce copiii in parc de miercuri pana vineri, intr-un program care cuprinde, pe langa activitatile din parc, mai multe activitati specifice, pe urmatoarele categorii de teme: Eroi si Modele, Natura, Arta,  Cultura si Sport.

Fotografii puse la dispozitie de www.destinypark.ro.