Evolutia sectorului home & deco este prezentata la evenimentul #TotulPentruCasaTa2023 de la ROMEXPO

ROMEXPO organizeaza o noua editie a evenimentului #TotulPentruCasaTa – un concept care prezinta evolutia sectorului home & deco si tendintele care vor domina in perioada urmatoare. Manifestarea se desfasoara in perioada 23 – 26 martie, in pavilionul B2 al Centrului Expozitional.

Si anul acesta, #TotulPentruCasaTa promoveaza cele mai inspirate produse pentru design interior si aduce in prim plan creativitatea si originalitatea companiilor care se adapteaza atat trendurilor, cat si nevoilor celor care doresc sa-si amenajeze o casa.

Firmele care au solutii pentru amenajarea spatiului exterior, sisteme de automatizare si monitorizare a locuintei, accesorii pentru optimizarea costurilor aferente incalzirii, racirii si iluminatului, piese de mobilier si accesorii, materiale de constructii, sisteme smart de incalzire si racire sau ofera consultanta de design, sunt invitate sa participe la #TotulPentruCasaTa 2023.

Expozantii inscrisi pana la aceasta data anunta preturi imbatabile la produsele si serviciile pe care le prezinta la targ. Mai mult decat atat, pe durata celor 4 zile, acestia ofera vizitatorilor consultanta gratuita pentru planurile de constructie si amenajare a oricarui tip de spatiu.

Conceptul #TotulPentruCasaTa reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Mobila Expo.

PROGRAM DE VIZITARE :

23 – 25 martie (joi – sambata) – in intervalul orar 10:00 – 18:00

26 martie (duminica) in intervalul orar 10:00 – 16:00.

Detalii:

www.romexpo.ro