Ferestrele de mansarda VELUX cu trei foi de sticla

Ferestrele de mansarda VELUX cu trei foi de sticla din Gama Standard Plus ofera performante tehnice foarte bune la preturi accesibile.

Atunci cand se alege o fereastra de mansarda, unul din cele mai importante criterii ar trebui sa-l reprezinte eficienta energetica a acesteia. O eficienta crescuta a ferestrelor de mansarda se traduce in confort sporit si costuri mici de intretinere a locuintei.

Alegerea unei ferestre VELUX cu trei foi de sticla ofera un confort sporit atat in perioadele reci de iarna, cat si in zilele calduroase de vara. Un exemplu in acest sens sunt ferestrele VELUX GLL si VELUX GLU echipate cu geam model 61, care instalate impreuna cu rama de etansare pentru montaj incastrat (EDJ 2000 sau EDT 2000) au un coeficient de transfer termic Uw de pana la 0,94 W/m²K. In perioada de iarna, o astfel de fereastra poate imbunatati bilantul energetic al casei prin aportul solar pe care il aduce in mansarda.

In cazul in care nu stiti exact ce fel de rama de etansare se potriveste invelitorii dvs., va sfatuim sa apelati la distribuitorii autorizati VELUX, care ofera servicii de consultanta si montaj de specialitate.

Daca doriti sa instalati ferestre VELUX in Bucuresti sau Ilfov puteti lua legatura cu personalul Rav Construct Company. Acestia sunt atat distribuitori autorizati VELUX, cat si montatori parteneri VELUX, si ofera o garantie de minim 3 ani pentru lucrarile efectuate.

Tot datorita geamului model 61, echipat cu trei foi de sticla, posibilitatea aparitiei condensului pe sticla interioara este considerabil redusa. In cazul ferestrelor VELUX cu trei foi de sticla, aparitia condensului pe sticla este posibil doar in situatia in care in interiorul constructiei umiditatea este cu mult peste valoarea normala recomandata (35% – 45%).

Un alt avantaj al alegerii unei ferestre VELUX cu trei foi de sticla il reprezinta izolarea fonica imbunatatita. Astfel, o fereastra VELUX din Gama Standard Plus beneficiaza de o izolatie fonica de 35 dB.

Ferestrele VELUX GLL si GLU pot fi achizitionate atat cu maner la partea superioara (GLL 1061 si GLU 0061), cat si cu maner la partea inferioara (GLL 1061B si GLU 0061B). Alegerea pozitionarii manerului se face in functie de inaltimea de montaj a ferestrei. Astfel, in cazul in care partea superioara a ferestrei ajunge la o inaltime mai mica de 2,20m – 2,30m se recomanda alegerea unei ferestre cu maner la partea superioara. Daca partea superioara a ferestrei depaseste aceasta inaltime, se poate achizitiona o fereastra VELUX cu maner la partea inferioara sau se poate opta pentru o fereastra VELUX echipata cu motor electric.

Pentru a creste confortul in mansarda dvs. impreuna cu ferestrele de mansarda puteti achizitiona si o serie de accesorii cum ar fi: rulouri interioare sau exterioare, rolete, motoare electrice, sisteme climatice de control a calitatea aerului (temperatura, umiditate, si dioxid de carbon).

Mai multe informatii despre cele mai uzuale accesorii VELUX vor fi disponibile intr-un articol viitor.