Idei si design – acvariul in viata noastra

Aducerea naturii in viata noastra prin diferite artificii poate insemna viitorul, desi natura si planeta ofera totul.

Acvariul este de mult parte integranta din spatiul ambiental sau decoratiuni grandioase in case, mall-uri, cladiri office, parcuri de agrement, de distractie. De mici sau mari dimensiuni, clasice sau moderne, abstracte, futuriste, aceste solutii de decoratiuni interioare care aduc natura in casa devin oaza de liniste cand stai acasa, cand lucrezi sau cand vizitezi. Designeri, decoratori si arhitecti se intrec in idei si solutii care mai de care.

Livingul este si poate fi decorat cu o masa acvariu, dar poate avea incoporat si un zid alveola.

Zona de lucru devine mai relaxanta si Bahamasul este mai aproape prin culoare si linistea oferita de apa, plante, pesti si elementele ce ofera esenta trairii in captivitate.

Nici bucataria sau locul de servit masa nu sunt uitate si pot avea incorporate in zid, in corpul blatului de lucru sau oriunde este gandit si stabilit prin proiectul designerului.

Zona de office sau locul pe care il alegi pentru munca de acasa se dovedeste prin tablouri verzi cu muschi sau licheni ori prin acvarii de varii dimensiuni un spatiu deosebit de util pentru o natura artificiala.

Baia s-ar numara printre putinele locuri unde nu ti-ai imagina un acvariu, dar poate ne inselam. De la chiuveta si pana la corpuri de mobilier sau bideu.

De la casa, apartament si pana la hotel nu e decat un pas. In lume exista hoteluri care ofera panorama tip acvariu sau iesire la un imens spatiu marin.

Sursa fotografii: internet