INDAGRA 2023

Smart farming si agricultura digitala

Daca vrei sa iei parte la (r)evolutia digitala din agricultura, te invitam sa-ti expui produsele si sa-ti prezinti serviciile la  #INDAGRA2023– cel mai important eveniment de networking agricol din Romania.

Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei se desfasoara in perioada 25 – 29 octombrie, in pavilionul B1 si pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional ROMEXPO.

Manifestarea aduce in prim plan tehnologiile viitorului din sectorul agricol si inovatiile din horticultura, viticultura si zootehnie, si este dedicata atat companiilor de profil din Romania, cat si celor din strainatate.

#INDAGRA2023 promoveaza practicile agricole durabile care respecta clima si mediul inconjurator si tehnologiile moderne care ajuta fermierii sa-si gestioneze eficient resursele si sa optimizeze activitatea agricola. INDAGRA reprezinta o forma excelenta de promovare si de comunicare directa cu potentialii clienti, de aceea strategia companiilor de top include participarea la cel mai mare eveniment de networking agricol din Romania. Mai mult decat atat, evenimentul ofera oportunitatea de a realiza conexiuni strategice si de a face schimb de know-how cu persoane influente din industrie”, trasmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Participarea la evenimentele de nisa este esential pentru consolidarea brandului pe piata, de aceea nu trebuie să ratezi #INDAGRA2023.Locul tău este printre cei mai buni antreprenori!

Pentru mai multe detalii despre conceptul editiei de anul acesta, nu ezita sa ne contactezi: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.pane@romexpo.ro.

Program de vizitare:

25-28.10.2023, in intervalul orar 09:00-18:00

29.10.2023, in intervalul orar 09:00-16:00.

In aceeasi perioada se desfasoara si #IndagraFood2023 – Targul international pentru industria alimentara.