INDAGRA 2024 – o experienta unica de networking agricol

Avem placerea de a va invita sa participati la #INDAGRA2024, cel mai important eveniment de networking agricol din Romania, care se va desfasura la ROMEXPO in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie. Anul acesta, pregatim o editie absolut spectaculoasa, dedicat prezentarii celor mai avansate si impresionante tehnologii din sectorul agricol.

#INDAGRA2024 reprezinta o oportunitate unica pentru profesionistii din domeniu de a se reuni, de a stabili conexiuni valoroase si de a impartasi cunostinte esentiale pentru dezvoltarea agriculturii moderne.

Conceptul editiei din acest an pune un accent puternic pe networking si schimbul de know-how intre specialisti, creand un cadru ideal pentru colaborare si inovatie. Specialistii vor putea participa la demonstratii live, sesiuni de networking si conferinte tematice, toate concepute pentru a le oferi informatii valoroase si pentru a-i ajuta sa ramana la curent cu cele mai recente tendinte si inovatii din acest sector”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Manifestarea este recunoscuta pentru traditia si vizibilitatea sa deosebita in randul profesionistilor din domeniu si pentru capacitateasa de a atrage un numar impresionant de participanti.

Acesta este locul unde companiile isi pot prezenta produsele si serviciile in fata unui public specialist, format din potentiali clienti, parteneri si investitori.

Ne dorim sa va avem alaturi la aceasta editie memorabila a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, unde impreuna vom explora viitorul agriculturii si vom construi relatii durabile in industrie.

Nu ratati sansa de a face parte din acest eveniment de referinta si de a contribui activ la progresul agriculturii moderne.

Detalii despre conditiile de participare pe www.indagra.ro sau romexpo@romexpo.ro.