LanaTerm – prima izolatie din lana de oaie

Produsa de o companie romaneasca, LanaTerm este prima izolatie din lana de oaie, 100% naturala.

Izolatia termica LanaTerm pune in valoare o resursa importanta a tarii si anume lana de oaie. Fabricata in Romania, izolatia este 100% naturala si reciclabila, ofera o performanta termica iesita din comun, filtreaza aerul si este singura izolatie care menajeaza umiditatea.

Gama noastra de produse cuprinde 3 categorii:

  1. LanaTerm Carpatina are o densitate de 16kg/mc si ajunge la o conductivitate de 0,038 W/mK. Acest articol se foloseste foarte mult la noi in tara. Ideal pentru orice constructie si la orice tip de structura, vine in 2 grosimi, de 5 si de 10 cm, se preteaza la perete cat si la acoperis. Rezistenta termica minima necesara la perete se obtine si chiar se depaseste cu 2 straturi de LanaTerm Carpatina, unul de 10 cm si al doilea de 5 cm, montate transversal unul peste celalalt, iar rezistenta termica minima la acoperis se obtine tot cu 2 straturi de LanaTerm Carpatina, in acest caz ambele de 10 cm grosime, din nou ideal ar fi sa poata fi montate transversal unul peste celalalt.

Unul din cele mai mari avantaje pe care produsele LanaTerm le au, in comparatie cu orice alt tip de izolatie este menajarea umiditatii, absorbind-o si desorbind-o, pastrand totul uscat in jur, ceea ce inseamna ca structurile din lemn si izolatia LanaTerm se inteleg extrem de bine.

2. LanaTerm Polar are densitatea dubla fata de LanaTerm Carpatina. Reprezinta produsul nostru premium si ajunge la o conductivitate de 0,032 W/mK. Cu un singur strat de LanaTerm Polar de 10 cm se ajunge la rezistenta termica minima ceruta la perete, la acoperis insa noi tot 2 straturi de LanaTerm Polar de 10 cm grosimere comandam. Acest articol este folosit si recomandat de noi in proiectele de transformare a unor dube/vehicule de transport sau alte utilitati, in dubite de locuit sau case mobile.

3. LanaTerm Acustic reprezinta cel mai dens produs al nostru, ajungand la 65 kg/mc, iar la o grosime de 1 cm, acest artico leste perfect pentru izolarea barnelor de lemn la imbinari sau alte locuri greu accesibile. Cel mai folosit este insa la podea, sub parchet, ca isolator fonic, impiedicand zgomotele de frecventa joasa, vibratiile sa se raspandeasca in intregul imobil.

Suntem o companie care pune mare accent pe profesionalism. Identitatea brand-ului LanaTerm se dezvolta printr-un proces de construire continua a acestuia respectand standardele inalte de calitate pe care firma noastra le autoimpune. Viziunea companiei este aceea de a pastra lumea in starea ei naturala, fara sa o altereze. Punand pe piata izolatii termice de cea mai buna calitate, pastrand de asemenea principiul ecologic, LanaTerm devine cea mai buna alternative a izolatiilor termice “clasice”, chimice si nocive.

Militam pentru aplicarea politicilor de protectie a mediului si a naturii, dar si initiem si sustinem conceptul de educatie ecologica. Sustenabilitatea produselor noastre si reciclabilitatea lor sunt o declaratie care defineste nucleul acestei companii, o definitie de care suntem mandri si pentru care luptam sa se raspandeasca si sa fie un exemplu pentru altii.

Inovatia pe care o aducem pietii materialelor de constructii defineste modul nostru de gandire. Activitatea noastra este constituita din evolutie progresiva si conduita responsabila.

Pentru mai multe detalii ne puteti vizita pe www.lanaterm.com sau contacta telefonic la 0743 108 408.