MOBILA EXPO 24 – 27 martie 2022

MOBILA EXPO se doreste a fi o scena pentru prezentarea noutatilor din domeniul mobilei si designului de mobilier, iar producatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna colectiile si ofertele de Pasti, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional ROMEXPO, Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, celor care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze diverse tipuri de mobilier destinate locuintei, biroului sau pentru HORECA, direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase.

MOBILA EXPO reprezinta si oportunitatea de a intalni noi clienti, parteneri de afaceri, lideri de opinie, intr-un cadru adecvat dialogului de business si intr-un mediu profesionist. In aceeasi perioada cu MOBILA EXPO se vor desfasura alte 3 expozitii specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO – expozitie de constructii si finisaje, ROMTHERM – expozitie pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului si EXPO FLOWERS &GARDEN – expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit.

Detalii: www.mobila-expo.ro