MOBILIER unic, valoros, cu poveste, BIO-ECO, sustenabil si… la pret accesibil !

Dintotdeauna au fost admirate birourile marilor oameni de afaceri, personalitatilor vremurilor, vedetelor, oamenii important in lume si care au adus si aduc valoare omenirii, care ofera stil, poveste, educa, constientizeaza pe orice individ la durabilitate, eficienta si mereu protector cu natura. Iata, deja ideile principale care insotesc un mobilier de calitate, istoric sau nu, cu baza solida in materia prima, cu eficienta si utilizare corecta, trainica, bazata pe cunoasterea clara a ambientului si necesitatilor individuale si de grup.

Mobila care salveaza padurea !

Individual este conceptul propriului birou sau spatiu de desfasurare a activitatii, linistea, acceptarea identitatii si cunoasterea dezvoltarii sustenabile, durabile a afacerii si cu accent pe intelegerea si protejarea mediului inconjurator – MAMA Natura.

De grup, reprezinta grupul de la serviciu, start-up-ul propriu, afacerea unde avem sedinte, work-shop-uri, dezbatem cu echipa, arhitectii, colegii, inginerii, ONG-uri, birouri Large, institutii, biblioteci, cancelarii si altele.

Ce au toate aceste elemente si oameni in COMUN: spatiul de desfasurare a activitatii, creativitatii, dezvoltatii si comunicarii. Totusi, sa nu uitam de modul de gandire, de individ, perceptie, echipa, de natura inconjuratoare, de stilul de viata, durabilitate, sustenabilitate si grija pentru maine( acel MAINE din urmatorii 20, 30, 50 de ani …).

Un birou vandut = un copac salvat !

Mobila de birou este inima oricarei afaceri individuale sau de grup care atrage atentia de la primul ochi ! Aceasta imagine este definitorie si reprezinta omul, afacerea, brandul, ID-ul !

Identitatea fiecarui spatiu, referindu-ne la birou este pe stilul, sufletul si functia celui, celor care o folosesc. De cate ori, nu am ramas tablou cand am intrat intr-un spatiu al unui medic, designer, al unui arhitect, om de afaceri,  profesor, manager, intr-o sala sedinta de consiliu, ambient brain-storming, office cu multi angajati sau … si am remarcat MOBILIERUL SECOND HAND, de o calitate senzationala, cu un aer PERFECT mediului in care am intrat !

INGENIOS + VARIAT + DURABIL + CALITATIV + EFICIENT + FAIR-PLAY = Princemob Buro, Cluj si Bucuresti ! 

                 

Varietata obiectelor de mobilier aduse permanent din Germania de la branduri de top: Steelcase, Sedus, Vario, Assmann, Wilkhahn, Bene, Conforto, Haworth, fac din brandul Princemob Buro partenerul de incredere in alegerea mobilierului pentru spatiul potrivit. Actualizarea stocurilor se realizeaza permanent, cu frecventa lunara.

Gasirea unui concept si elementele de mobilier care ajuta la amenajarea biroului, spatiului office in care se desfasoara activitatea se poate realiza SIMPLU accesand siteul www.princemob.ro sau intrand pe pagina de facebook Princemob Buro.

Impreuna pentru un viitor mai bun !

Cea mai corecta decizie ar fi sa alegem vizitarea show-room-urilor Princemob Buro din CLUJ  – Str. Libertatii, nr.21, Hala A, parter, Apahida, judet Cluj si BUCURESTI – DNCB Soseaua de Centura nr. 20, Tunari, judet Ilfov, unde, cu siguranta putem vedea orice produs in detaliu, se poate discuta cu personalul prezent, gasi solutiile optime si eficiente, dezbate conceptul pe care ni-l dorim si sa-l adaptam nevoilor noastre cu sprijinul consultantilor. Apoi, se poate discuta modalitatea de ambalare si livrare, durata expeditiei si stabilirea termenilor contractuali.

Astfel, la fata locului se poate vedea starea fiecarui produs, ansamblul de elemente de mobilier  care pot concepe ambientul potrivit, culoarea clara, modul de amenajare, conceptul a ceea ce dorim si se poate finaliza procedura de achizitie.

Mobilierul de birou SH oferit de Princemob Buro include: birouri, scaune de birou, dulapuri, mese, roll-box-uri, accesorii, etc. Reglajul pe inaltime este un mare avantaj al birourilor si meselor. De asemenea, un rol important il joaca roll-box-urile cu cheie si sertare compartimentate si cu multe spatii de depozitare si siguranta.

IMPORTANT: compania se straduieste ca fiecare incuietoare sa aiba cheile corecte si sa fie totul in regula !

ROLL-BOX

Si dulapurile au diferite inaltimi, adancimi si dimensiuni oferind modularea spatiului din ambientul dorit, astfel ca orice perete, spatiu vitrat, colt poate fi bine definit si mobilat pe stilul, dar si potrivit tipului de afacere.

DULAPURI

Zonele de relaxare pot fi utilate cu scaune de birou cu spatare reglabile, care pot oferi confortul sporit si conform (DACA NU STIATI) reglementarilor din Germania unde orice scaun trebuie sa respecte normele de ergonomie. Asadar, nu este neglijat niciun aspect, grija fata de sanatatea corpului este primordiala, alaturi de  functionalitate, design, aspect si profilul necesar.

SCAUNE

Prezenta in show-room este esentiala, astfel se vad toate functiile, se observa daca exista urme de uzura, ce presupun acestea, mod de ingrijire in timp si POATE cel mai des intalnit RAPORTUL CALITATE – PRET !

S-ar putea spune ca un mobilier SH pentru birouri ar trebui sa fie la un pret mai mic decat cel nou si de firma, insa posibil sa existe produse excelente fizic la un pret corect, mai bune decat cele de pe piata chiar si noi – daca ne referim la calitate, materiale sustenabile, functii  si la preturi OK, poate chiar ca unele noi.

Sa nu uitam sa amintim si faptul ca Princemob Buro este producator de mobilier de birou activ de peste 30 de ani, pe langa importul de mobilier SH de calitate de la producatori de top din Germania.Compania se concentreaza pe investitii in tehnologie, resurse umane si dezvoltarea de noi produse de mobilier.

BIROURI

Varietatea de mobilier SH oferit de compnaia Princemob Buro este in armonie cu natura, pentru ca a fost deja creat, a rezistat in timp, inca rezista fata de multe noutati si poate oferi confort sport prin functionalitate, posibilitatea mixarii si aranjarii corect profilate.

MESE

Abordarea folosirii acestor elemente in amenajarea spatiilor destinate biorurilor si nu numai, este una buna, gandindu-ne la impactul omului aspura naturii, la acordarea unei sanse fiecarui obiect ce poate fi reutilizat, astfle deseurile se maresc, capacitatea de preluare si prelucrare a acestora fiind in continuare mica. Ajutam la armonizarea cu natura, la a crea ceva unic din ceva vintage, a aborda altfel stilul de viata si a fi impacat cu durabilitatea unui buget mai mic pentru un confort si o mica parte din istoria trecutului acestor obiecte si sa punem in viitor propria istorie !

Chiar nu am gasit niciodata un sifonier vechi, o lada de zestre, un scrin din epoca trecuta, un scaun, o masa, un fotoliu, o servanta, un pian ori…. pe care l-am vazut altfel si i-am redat viata!

Chiar nimeni nu a trecut pragul unui magazin de antichitati in cautarea unui quelque chose !

Chiar nu am gasit in case mari sau oameni cu afaceri, actori, creatori, scriitori, politicieni, medici, profesori niste elemente senzationale !

Noi spunem ca Da si e lumea plina !

Bucuria istorica este mare cand vedem si scoatem o lacrima la vreun film, insa realizate viata bate filmul!

Varietatea spatiilor de lucru a provocat Princemob Buro sa gaseasca mereu soluții din ce in ce mai ingenioase de design si sa ofere produsele si serviciile necesare.