Papornita Mosului – sustine producatorii locali si nationali

Proiectul numit Papornita Mosului a aparut in Craiova, la final de iulie 2020.

Cum a demarat proiectul si de unde ideea ?!

In urma unei vizite efectuate la Ferma Baronescu din localitatea Perisor, Dolj din respect pentru munca acestuia si produsele de acolo, initiatorii afacerii au hotarat sa aduca produsele pe mesele craiovenilor.Este vorba despre produse proaspete: legume, fructe, radacinoase, verdeturi, etc.

Produsele pot fi livrate la domiciliu

Produsele sunt disponibile in Craiova, iar prin Papornita Mosului ele pot ajunge si la cei care doresc sa le primeasca direct la domiciliu. Ambalate intr-o papornita traditionala, confectionata manual tot in Oltenia, produsele ajung cu grija pe masa craiovenilor. Toate sunt proaspete daca vorbim despre legume, fructe, radacinoase si verdeturi, dar sunt si produse preparate, achizitionate de la producatori de incredere din toata Oltenia.

Miere, dulceturi, suc de mere, conserve

De curand, s-a extins ideea proiectului si se lucreaza cu producatori din mai multe zone din tara.

Dorim sa ajutam micii producatori din zona noastra in activitatea de comercializare a produselor si pentru a se dezvolta. De asemenea, sa oferim un pret corect pentru produsele oferite. a declarat unul dintre
initiatorii proiectului.

Ce aduce 2021 !

Ianuarie 2021 aduce un portofoliu mai mare de produse, pe langa livrarea de legume, fructe, siropuri, dulceata, sucuri de fructe si altele, de la peste 30 de producatori locali si nationali.

Livrarea în Craiova

Papornita Mosului ajunge la domiciliul fiecarui client din Craiova, in fiecare vineri.

Planuri de viitor ?

Pe termen scurt, doresc sa deschida un magazin in Craiova, pentru a putea sa comercializeze zilnic produsele.

Pe termen mediu, doresc sa creeze o Asociatie a micilor producatori pentru a putea sa se organizeze mai bine si pentru a putea sa aiba unitati de depozitare si procesare a produselor.

Pe termen lung, doresc sa se extinda in toata tara, precum si in Republica Moldova.

Orice detalii despre proiect se pot afla accesand online pagina de facebook www.facebook.com/PapornitaMosuluiCraiova si site-ul www.papornitamosului.ro.