PepperEscu este primul robot humanoid din industria imobiliara din Romania

O premiera in tara noastra din partea companiei de consultanta imobiliara CBRE, care ”a angajat” primul robot humanoid din real estate, numit PepperEscu. Printre atributiile acestuia fiind, conform fisei postului, comunicarea cu colegii si clientii.

„Obiectivul nostru este de a integra tehnologia in reinventarea businessului de real estate, facilitand comunicarea dintre oameni si spatiile pe care le utilizeaza. Prin intermediul tehnologiei, iar PepperEscu este un exemplu in acest sens, putem eficientiza procese si totodata crea un sentiment de familiaritate atat in spatiile de birouri, cat si in cele comerciale. Spatiul unei cladiri devine astfel o experienta in sine, in care oamenii revin cu pofta”, a declarat Razvan Iorgu, Managing Director al CBRE Romania.

In primele sale saptamani ”de lucru”, robotul humanoid PepperEscu a participat ca speaker la un eveniment dedicat pietei imobiliare din România, alaturi de peste 300 de participanti,  unde a lansat, alaturi de echipa companiei, o aplicate destinata pietei de real estate locale, CUE by CBRE (care poate fi descarcata din AppStore si GooglePlay), potrivit zf.ro.

Pentru ca prezenta unui robot humanoid nu putea lipsi din social media, PepperEscu are si un cont de Instagram, unde posteaza cele mai interesante activitati din zilele sale de lucru ca membru al unei comunitati imobiliare.