Peste 6.500 de vizitatori la #TotulPentruCasaTa2023. Urmeaza BIFE-SIM

In perioada 23 – 26 martie, ROMEXPO a organizat #TotulPentruCasaTa2023 – conceptul care a prezentat solutii home & deco potrivite pentru orice tip de locuinta. Manifestarea a avut loc in pavilionul B2 al Centrului Expozitional si s-a bucurat de prezenta a peste 6.500 de vizitatori.

Au participat 150 de companii din 14 tari: Austria, Bulgaria, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, Romania, Spania, Turcia si Ungaria. Evenimentul a inregistrat un grad de internationalizare de 24%, fiind prezente 104 firme din Romania si 46 din strainatate.

Timp de 4 zile, vizitatorii au avut ocazia sa descopere proiecte de constructii, arhitectura, design interior si exterior si ss se bucure de reduceri considerabile la produsele si accesoriile home & deco.

#TotulPentruCasaTa2023 a adus in prim plan creativitatea si originalitatea companiilor prezente la targ. Reprezentantii acestora au oferit vizitatorilor consultanta gratuita pentru planurile de constructie si decorare a spatilor de lucru sau de locuit.

Mai mult decat atat, manifestarea a promovat ideea de locuinta eco – friendly, casa independenta energetic, mijloacele de producere a energiei, precum si solutiile de reducere a consumului energetic.

Evenimentul a reunit targurile cu tematica home & deco din programul expozitional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Mobila Expo.

Invitam companiile interesate sa profite de o noua ocazie de promovare a produselor si serviciilor din sectorul home & deco si sa se inscrie ca expozanti la #BifeSim2023 – Targul international de mobila, echipamente si accesorii, organizat de ROMEXPO, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Evenimentul are loc in perioada 21 – 24 septembrie. Detalii pe www.bife-sim.ro.

Fotografii oferite de ROMEXPO – #TotulPentruCasaTa 2023