Piatra naturala… la nevoie se cunoaste !

Cand incepi nu te mai opresti ! pare a fi motto-ul prietenului nostru Stefan Nedelcu, om cu suflet mare, dar si un antreprenor cu putere de munca.

A dezvoltat o afacere bazata pe piatra, si nu orice fel de piatra, ci naturala si variata din colturi de tara si lume. Ideea a venit din dorinta de a face ceva unic in casa, curtea, gradina, spatiul din jur, dar si pentru urbe prin amenajari diverse: parcuri, gradini, alei, sensuri giratorii, monumente, etc.

De la bun inceput, Stefan s-a axat pe o gama diferita de produse naturale, incat sa acopere o plaja mare in sprijinul intrebuintarii adecvate. Alaturi ii sunt si peisagisti, decoratori, designeri, arhitecti, meseriasi si oameni care cauta in functie de proiect sau idee sa realizeze ceva unic.

De altfel, daca il sunam, este de la crapatul de zi si pana seara la depozit. Raspunde la telefon, face treaba administrativa, discuta cu clientii, arata produsele, explica si ajuta la incarcat sau pregateste marfa pentru livrare cu propria masina de transport, pana la domiciliul clientului.

Pietre decorative mici albe sau cu aspectul colorat al naturii din zona de extractie le aduce din anumite locuri din tara si extern. Aceasta piatra naturala este ideala pentru gradina, obtinandu-se amenajari deosebite. Sunt ambalate in saci imensi, rezistenti si se comercializeaza asa sau la sac de 50 kg, benefic pentru a fi transportat usor si la cantitatile dorite.

Pe langa piatra decorativa, exista si piatra concasata pentru gradina de dimensiuni si culori naturale diferite.

Nu poate lipsi si o piatra naturala rotunda alaturi de care nicio amenajare nu ar fi perfecta. Un alt produs foarte cautat si apreciat de cunoscatori, dar si de cei interesati fie direct la depozit, fie prin site sau pagina de facebook. Este folosita la in cantitati mari, de colorit divers si comercializata tot la sac de 25 sau 50 kg.

Exista si delimitatoare de gradina si alte accesorii cu ajutorul carora se pot realiza o multitudine de idei, imbinand straturi de piatra decorativa, rotunda, concasata cu alte tipuri de pietre naturale sau stancarie.

Stancarie este un alt segment din oferta prietenului nostru. O gama mare, de la mici la mari, forme diverse, culori naturale evident si in stoc – un aspect important cand vorbim de amenajari si trebuie sa le gasesti imediat si sa fie livrate prompt.

Cand ai casa poti placa soclul, braul sau zone diverse de la ferestre, stalpi, veranda, etc. Si pentru acestea se gasesc din belsug produse: piatra naturala fasonata pentru placari, paneluri din piatra, ardezie, marmura, granit, etc.

Pavajul curtii, aleilor sau pavarea interiorului unui foisor, bucatarie, baie, veranda, loc de gratar este simplu si doar cu produse de tip: piatra poligonala, piatra cubica, travertin, mozaicuri din piatra naturala si altele.

De la exterior putem trece cu usurinta la interior, unde pavajul poate fi asigurat prin unele produse, dar pot fi si zidurile unei bai sau bucatarii placate cu mozaic din piatra naturala, piatra fasonata, panel, placi de marmura, etc.

Blatul de bucatarie poate fi usor obtinut prin taierea si fasonarea rotunda a partii accesibile de lucru la orice dimensiune si din materiale diverse: marmura, ardezie, calcar, granit, onyx sau Limestone – piatra unica in lume.

In cele mai mici detalii, Stefan Nedelcu reuseste sa ofere o multitudine de produse usor accesibile prin formele de promovare: site, pagina facebook, depozit fizic in Craiova pe strada Riului la numarul 18 si prin modul de a fi si de intelege nevoia oricarui client fie el si profesionist.

Spor in toate!