RATTAN NOBLESSE – producator de mobilier de inalte calitate

Relaxare si atmosfera calda, placuta, iti ofera mobilierul impletit din ratan in forme si modele diferite. Prietenii de la Ratan Noblesse sunt artizani in faurirea celor mai interesante obiecte de mobilier din snur din ratan sintetic impletit pe cadru din otel. Mobilierul este realizat manual prin impletirea snurului de catre personal specializat.

Modelele realizate variaza de la scaune, balansoare sau fotolii suspendate, leagane, scaune cuib si sezlonguri pana la seturi cu masa si scaune pentru balcon, terasa, living, open space, restaurant, beach bar sau orice tip de amenajari de spatii deschise.

RATTAN NOBLESSE este de departe un producator de mobilier si accesorii din ratan sintetic, material asemanator cu ratanul natural, insa realizat din polietilena de inalta densitate(PE rattan), devenind astfel utilizat in productia fabricii, unde fiecare produs este testat inainte de a primi unda verde de a fi scos in piata, comercializat si livrat clientului.

Toate produsele realizate la comanda urmaresc in detaliu dorintele clientului, iar personalul calificat face posibila munca in echipa si crearea manuala a fiecarui obiect, de la cadru tip teava rotunda, patrata sau rectangulara din otel si pana la impletirea snurului, vopsirea cadrului si aplicarea accesoriilor: capace, perne, saltele, huse, etc. Ambalarea si livrarea sunt si ele urmate in detaliu. Se poate spune ca produsele Rattan Noblesse sunt produse exclusiviste.

De ce ratan sintetic ?

Spre deosebire de cel natural care are un cost mai mare, cel sintetic are proprietati  asemanatoare in proportie de 95 %, provine din zona Asiei de sud-est, este usor de lucrat si rezista mult mai bine la intemperii, fara a fi tratat in vreun fel.

Snurul are forma plata sau rotunda si dimensiuni diferite: grosimi de la 1,2 pana la 2,3 mm, latimi de 6, 8, 9, 12 mm, diametru de 5 mm.

Ratanul din polietilena este rezistent la temperaturi diferite fie foarte cald, fie inghet. Asadar, nu necesita sa fie protejat precum alte materii prime lemn sau metal. La temperaturi inalte, vara in special, ratanul este tratat impotriva radiatiilor ultraviolete, ducand la o rezistenta in timp a culorii. Totodata este rezistent la umezeala si se curata destul de usor, doar cu un jet de apa si uscare apoi naturala.

Realizarea manuala o oricarui produs din ratan pe structura metalica se face in fabrica proprie din comuna Stanesti, Giurgiu, unde intreg personalul asigura calitatea produselor, verificarea acestora si livrarea in conditii optime si de siguranta.

Structura metalica denumita generic cadru este sudata.

In functie de zona de amplasament sau nevoia clientului, acesta poate avea forme si dimensiuni diverse, satisfacand orice dorinta.

Prezenta in orice zone de acces din viata noastra face accesibila amplasarea produselor de genul:

  • scaune, fotolii, fotolii de colt
  • scaun cuib,
  • sezlong, baldachin, ansamblu modular pentru terasa
  • pat pentru plaja, pat pentru gradina
  • pat dublu plaja
  • seturi din mai multe piese pentru terase, balcon, open space
  • balansoare fixe sau supendate
  • leagane

In living, unde in perioda pandemiei majoritatea dintre noi am acceptat telemunca poate fi un loc minunat pentru biroul de acasa. Dupa aceasta perioada, se poate remodela statutul fiecarui mobilier din ratan sau completa cu cele necesare.

Dincolo de situatiile aparute in viata si in functie de stilul fiecaruia, orice idee de mobilier din ratan sintetic poate capata forma gratie profesionistilor de la Ratan Noblesse.

Intreaga echipa gandeste, creaza si furnizeaza mobilier de inalta calitate multor clienti din intreaga tara si din strainatate. Livrarea se realizeaza prin curier, iar acolo unde deplasarea se poate realiza de catre echipa, acest lucru se poate face.

RATTAN NOBLESSE s-a nascut din dorinta de a oferi calitate si de a transforma in arta mobilierul impletit !