Stil in bucatarie

De multi ani, bucataria a devenit un spatiu care necesita o amenajare perfecta, utila si la indemana.

Fie ca iti petreci ceva timp in bucatarie pentru a prepara masa, a servi micul dejun, pranzul sau cina, fie ca este locul in care stai la televizor, la o cafea cu prietenii, acest spatiu devine parte din timpul si viata ta.

Obiecte calitative, mobilier bine gandit, culori placute si accesorii eficiente sunt elementele necesare si suficiente pentru o amenajare deosebita si in stilul tau.

Chiuveta de bucatarie cu elementele specifice: bateria, sifon, dozator, picurator, orificii si altele este unul dintre cele mai apreciate obiecte si spatii intr-o bucatarie.

O baterie de bucatarie atrage si este eficienta prin functiile oferite, calitatea materialelor si design.

Clasica prin definite, monobloc sau cu dubla comanda, bateria de bucatarie poate fi incorporata in blatul de bucatarie, in orificiul prevazut al chiuvetei sau pozitionata, fixata in zid.

In functie de model si functionalitate, aceasta poate avea pipa scurta sau inalta, gat lebada sau minimalista, cu scurgere in U, profil rotund, patrat ori dreptunghiular si pipa fixa, flexibila sau cu dus extractabil.

Seturile formate din chiuvete si baterii sunt un plus necesar celor care cauta sa amenajeze corect, dar si estetic interiorul propriei bucatarii sau merg pe mana unui designer, decorator, architect.

Diferenta intre elementele separate si set este simpla: ofera pachetul complet, aceeasi marca, culori similare, in ton cu ambientul creat si scuteste de alergaturi in plus.

Exista si o gama de baterii speciale cu conexiune si racord pentru filtru de apa, cu pipa povantanta la 360  de grade si led si dus extractabil in forme diverse, culori si design foarte modern, echipate corespunzator si calitate inalta.

Toate produsele sunt insotite de caracteristici tehnice si anumite elemente grafice si un text care ofera informatii despre garantie, rezistenta, conectare la masina de spalat, sifon inclus, orificii prevazute, etc.

Despre disponibilitatea produselor, aflarea stocului real, ambalarea in conditii optime de siguranta si livrarea prompta cu verificarea parcursului si status putem spune ca echipa AGAWA dispune de personal fair-play, care raspunde la solicitari, comenzi si ofera toate detaliile.

Un alt element deosebit al echipei este disponibilitatea de a lucra si colabora cu designeri de interior, arhitecti in zona residential, horeca si segmente care necesita achizitii de produse de calitate, unice si cu performate si garantie de cativa ani.

Pe langa chiuvete si baterii plus accesorii de bucatarie, AGAWA.RO are in portofoliu si chiuvete si baterii pentru baie, dar si camere de supraveghere wireless pentru casa, curte, gradina, birouri, complexuri, ansambluri rezidentiale. Despre acestea in articolele urmatoare.