TIBCO si ANTIQUEMARKET 2023

In perioada 15 – 18 iunie, ROMEXPO organizeaza doua evenimente mult asteptate:

#TIBCO2023 Targul international de bunuri de larg consum

și

#ANTIQUEMARKET2023 Targul de obiecte de arta si antichitati. Manifestarile se desfasoara in pavilionul A din Centrul Expozițional.

Daca esti artist, iubitor de arta sau colectionar de obiecte vintage, te invitam sa participi ca expozant la #ANTIQUEMARKET2023. Timp de 4 zile, ai ocazia sa expui piese de mobilier si decoratiuni interioare, tiparituri vechi, articole de colectie si arta platistica, bijuterii si ceasuri.

Informații despre condițiile de inscriere pe www.antiquemarket.ro

In cazul in care esti producator, importator sau distribuitor de bunuri de larg consum, nu trebuie sa ratezi participarea ca expozant la #TIBCO2023. Targul iti ofera sansa de a prezenta si vinde cele mai recente produse si servicii, precum: cosmetice, articole de imbracaminte, bijuterii handmade, decoratiuni pentru casa, bunuri si aparatura pentru uz casnic, produse si echipamente pentru un somn odihnitor, textile si tesaturi decorative si multe altele.

Contacteaza echipa de organizare pentru o participare de succes pe www.tibco.ro

Cele doua manifestari tematice sunt gandite ca un punct de atractie atat pentru iubitorii de frumos si de obiecte care poarta amprenta istoriei, cat si pentru cei care sunt in cautare de super oferte la produse de calitate.

PROGRAM DE VIZITARE:

15-17 iunie 2023, in intervalul orar 10:00 – 18:00

18 iunie 2023, interval orar 10:00 – 16:00