Totul pentru casa ta – editie virtuala

In perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizeaza targul virtual Totul pentru casa ta – un eveniment online care reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional: Construct – Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo.

Este un loc virtual de intalnire intre cerere si oferta si o modalitate eficienta prin care expozantii isi pot prezenta produsele si serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor.

Manifestarea se desfasoara pe o platforma interactiva, imbina latura antreprenoriala cu cea dedicata publicului larg si se adreseaza celor care au un business in domeniul constructiilor sau amenajarilor interioare si exterioare, vand utilaje industriale si echipamente de santier sau ofera servicii de proiectare, consultanta si design; celor care dezvolta tehnologii de ultima generatie pentru industria instalatiilor sau vand produse si accesorii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor si, nu in ultimul rand, producatorilor de mobila sau celor care au o afacere in domeniul decoratiunilor interioare.

Expozantii au ocazia sa-si prezinte produsele si serviciile intr-un stand virtual personalizat, au contact prin chat sau video call cu vizitatorul, beneficiaza de acces rapid la o retea importanta de clienti, au o expunere semnificativa în mediul online si fac un pas spre cresterea vanzarilor companiei pe care o reprezinta.

Vizitatorii au posibilitatea sa rasfoiasca gratuit un ghid digital al stilurilor de constructie si design interior, sa primeasca sfaturi practice pentru amenajarea locuintei la care viseaza si sa achizitioneze produse din cele mai noi colectii la preturi speciale.

Firmele interesate pot gasi informarii utile despre solutiile si pachetele de participare ca expozant pe www.construct-ambientexpo.ro, www.romtherm.ro si www.mobila-expo.ro, iar vizitatorii se pot inregistra aici pentru ACCES GRATUIT in platforma virtuala.

Program de vizitare:

8 – 11 aprilie 2021

Orar: 10:00 – 18:00

sursa info/foto: www.mobila-expo.ro