#TotulPentruCasaTa2024

#TotulPentruCasaTa2024 – revolutia verde din domeniul constructiilor, amenajarilor interioare si exterioare

In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reuneste tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo si Expo Flowers & Garden.

Timp de 4 zile, ai ocazia sa explorezi standuri pline de idei creative, sa te lasi captivat de culori si texturi si sa descoperi proiecte spectaculoase pentru amenajarea spatiului de lucru sau de locuit.

La #TotulPentruCasaTa2024 intalnesti experti in constructii, arhitectura, design interior si exterior, producatori de mobilier de calitate si creatori de decoratiuni unice, care iti ofera posibilitatea de a te inspira dintr-o varietate de stiluri si concepte.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2024 pune accentul pe ideea de sustenabilitate in constructii si amenajare interioara si exterioara, utilizarea materialelor ecologice si a tehnologiilor prietenoase cu mediul, intr-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe langa partea expozitionala, Construct – Ambient Expo este si o platforma de dezbatere, in care constructorii, proiectantii, arhitectii si specialistii in design prezinta evolutia sectorului home & deco si necesitatea digitalizarii proceselor de planificare si constructii, ce servesc la optimizarea activitatilor si reducerea costurilor.

ROMTHERM 2024 promoveaza integrarea principiilor sustenabilitatii si inovatiei in domeniul instalatiilor din Romania, adoptarea unor abordari responsabile pentru mediu si utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil si smart.

In plus, evenimentul prezinta instrumentele care reduc amprenta de carbon si optimizeaza consumul de energie. Sistemele de incalzire, ventilatie, aer conditionat, alimentare cu apa si sanitare sunt zone cheie in care inovatiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

MOBILA EXPO 2024 se adreseaza celor care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

Manifestarea prezinta evolutia sectorului amenajarilor peisagistice si orientarea spre sustenabilitatea spatiilor verzi durabile. In cadrul expozitiei, sunt prezentate proiecte de gradini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente si tehnologiile care asigura o gestionare eficienta a apei.

Pentru profesionistii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezinta locul ideal pentru networking si parteneriate cu furnizorii de top. Nu rata ocazia de a face parte din aceasta experienta captivanta si de a construi legaturi cu profesionisștii din industria home & deco.

Program de vizitare:

14 – 16 martie, in intervalul orar 10:00 – 18:00

17 martie, in intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi.