Un decor de vis cu perdele, draperii si accesorii magnifice !

Ce cauti atunci cand iti doresti amenajarea mult dorita !

Perdele deosebite, draperii, sine sau galerii, jaluzele, accesorii fine. Dar, de fiecare data esti atent la material, cusaturi, executie si cel mai important cine le face si cat de repede !

O atitudine corecta este abordarea si cautarea unui designer sau a unui magazin care ofera toate acete produse si servicii. Astfel, esti absolvit de multe drumuri si primesti consilierea necesara in a fi inteles in ceea ce iti doresti si sa ti se ofere alternative, idei, solutii si realizarea acestora in timp util.

Asa am descoperit un designer magnific Selin Cekin, cu idei potrivite oricarui stil, din capitala tarii si cu gandul la intelegerea clientului si satisfacerea nevoilor acestuia in amenajarea dorita aferenta spatiului oferit.

Materia prima este un element defintoriu in decorarea spatiului dorit, fie dormitor, living, bucatarie sau birou, show-room, atelier, restaurant, cabinet, scoala, etc. Gasirea solutiei eficiente poate fi proprie, dar si cu ajutorul profesionistilor care stiu, pot, au in dotare ce trebuie si ofera produsul/serviciul necesar si mai mult – poate sa iese mai bine decat ne-am imaginat.

Se pot realiza de la simple perdele dintr-o bucata sau doua, pe sine simple din plastic sau aluminiu, lemn sau metal pana la perdele grafice cu amplitudine, modele complicate, dar de efect si cu gust.Nuantele sau imprimeurile sunt diferite, la fel si densitatea, luminozitatea oferita din punct de vedere al materialul din care este confectionata, dar si modul de prindere pe zid, tavan, cu deschidere simpla, sau tip american – cortina.

Asadar, cautarea ia sfarsit cand gasesti echipa potrivita pentru a vedea spatiul, a aduce mostre de materiale, a oferi un proiect, consultanta directa – la fata locului, aparand deodata si in urma discutiilor, solutia potrivita. Masuratorile luate de echipa scutesc pe oricine de greseli in a masura, a aborda poate diferit optiunile de design. Poti masura cu metrul din lemn, centimetru de croitorie, ruleta, laser, aplicatie telefon si sa iasa cu marje de eroare complicata. De aceea, profesionistii sunt cei care aduc plusul prin experienta, echipamentele potrivite, intelegerea conceptului ambiental pe care doresti sa-l realizezi si se trece la treaba, fara batai de cap.

Daca ne gandim la perdele, multi doresc dublarea cu draperii fie pentru a estompa lumina, fie pentru design sau pur si simplu pentru un somn linistitor si mai lung, cateodata. Spunem acest aspect pentru ca exista desigur, varianta jaluzelelor, roletelor, rulourilor, storurilor romane sau japoneze si alte tehnici, actionate manual, mecanic sau prin telecomanda ori aplicatie smart.

Draperiile din materiale cu latimi considerabile sa fie corecte pentru orice incapere de la apartament la casa, de la spatiul unui birou, atelier la scoala, spital, cabinete, restaurant si altele de dimensiuni mai mari(pot fi executate orice dimensiuni).Materialele trebuie sa fie de la usor la greu, de la transparent la opac pana la fine ca textura sau pline, cu relief ori materiale aplicate. Foarte importante sunt modalitatile de prindere, cum se strang, ce accesorii folosim, asta in functie de spatiul oferit si functionalitatea acestuia: casnic, tehnic, industrial, public ori urban.

Prinderea pe sine cu sau independent de perdea in tavan este o optiune foarte buna, insa nu este mai prejos nici alegerea unor galerii sau sine cu prindere in perete si capete ornamentate, si prindere cu calareti din plastic sau metalici, inele sau alte accesorii modern. Despre rejansa nu mai vorbim, fiind un element necesar, cu latime mica sau mare, falduri putine sau multe.Tragerea in lateral a unei parti de draperie sau a doua parti in cazul cu deschidere pe mijloc este o strategie grea: unde este mobila amplasata, avem sau nu calorifer, este sau nu usa, ferastra mica sau mare, deschidere inauntru sau inafara, si uite asa ajungem pe mana celor care stiu, luand ei de pe umerii nostri toate aceste detalii.

Cum bine spunea un prieten din Canada, lasa specialistii sa se ocupe de anumite lucruri si nu lucra romaneste! (putem completa cu: s-ar putea sa nu iese bine, sa consumi timp si bani multi, sa te chinui mai mult decat este nevoie si rezultatul sa fie – asta e, bine si asa!)

Magnific deco este un concept clar, corect, bazat pe experienta, materie prima din belsug, accesorii potrivite, echipa de profesionisti si un designer –manager de interior implicat, cu vorba buna, potrivit pentru tine.

Convinge-te intrand pe site, inspirate din portofoliul lor, cauta-i si sigur solutia este la un telefon 0760 891 455, click sau mesaj distanta.

Designerul vine acasa sau la spatiul destinat amenajarii si impreuna cu tine intelege ceea ce iti doresti, propune idei si solutii, iti ofera ceea ce trebuie si in plus echipa executa cele discutate in timpul si bugetul stabilit de comun acord.

Nu de putine ori pe langa cei pasionati de lumina naturala, apar si cei care doresc perdele, draperii, jaluzele, obloane, etc., pentru simplul motiv ca au un spatiu la care doar pe comanda se poate realiza orice forma de amanajare pentru geam, open space sau alte amenajari incluse in serviciile Magnific Deco.

Perdelele pot fi din materiale precum: voal, matase, in, simple sau cu model, brodate sau cu motive de lux, pentru orice tip de incapere si spatiu, cu latimi diferite si modele de la conservator pana la cele speciale pentru copii.

Draperiile cu materie prima tip catifea uni sau cu grafisme, tafta elegante, blackout simple sau de lux cu latime de la 1 m la 4 m si inaltime de 2,40 m, 2,50 m si 2.60 m. Se regasc in stoc si din in sau cu imprimeuri pentru copii ori cu falduri.

DE RETINUT: se pot realiza perdele si draperii si la dimensiuni mai mari, in functie de spatiul oferit si materialele alese.Spre exemplu: inaltimi de 6 si 7 m devin realitate !

Accesoriile pentru prinderea lor in laterale cand nu sunt trase, pot fi si din gama ton-in-ton, din acelasi material cu prindere prin scai sau altele model cordon, funda, fundite, s.a.m.d., ideale pentru spatii urbane, pentru saloane, restaurant, mese festive.

Din pesiaj nu lipsesc nici seturile care sunt formate din draperie din 2 bucati cu dimensiuni standard sau PERSONALIZATE si 2 fete de perna din acelasi material, plus cadou cele doua cordoane laterale cu prinderea fie in scai, inel sau magnet.

Oricare ar fi spatiul tau pentru amenajat, designerul Selin Cekin si echipa Magnific Deco ofera cea mai potrivita si inedita solutie!

Ii multumim si ii uram spor in toate si echipa sa fi emereu la inaltime!

Contact:

Selin Cekin / telefon: 0760 891 455

Showroom Magnific Deco: Calea Vitan, nr. 11, Bucuresti

Facebook: Magnific Deco Textile