Un nou sezon s-a deschis la Bacolux Koralio

Resortul inaugurat in Eforie Nord sub brandul Bacolux Hotels Romania in 2022 a beneficiat de un upgrade integral urmand planul echipei de arhitecti romani, care au remodelat cu succes toate interioarele locatiilor companiei in ultimii ani. Bacolux Koralio pastreaza, asemenea locatilor Bacolux din Herculane, conceptul care recreeaza mediul exterior in interior.

Locatia are 209 camere si apartamente complet renovate, ale caror design este inspirat din mediul inconjurator, aducand la interior culorile marii, cerului senin si nisipului. Incaperile spatioase si luminoase, atentia la detalii si tematica coralilor regasita in resort creeaza un spatiu prietenos si elegant ce invita la relaxare.

Pentru aceasta locatie, ca piesa centrala, pe langă simbolul coralului, a fost ales un si un alt element cu simbolistica. O ancora pierduta si recuperata pentru acest proiect de pe fundul Marii Negre, si-a gasit locul in lobby-ul resortului, in cadrul unei fantani arteziene ce intampina oaspetii la intrare, ca un simbol al regasirii si stabilitatii.

Oaspetii se pot bucura aici de o piscina cu dimensiuni semi olimpice, de zone de plaja, cu sezlonguri incluse, atat la piscina hotelului cat si la mare.

O atentie deosebita a fost acordata celor mai mici dintre oaspeti, iar pentru ei au fost create 2 piscine pentru copii, precum si 3 tobogane acvatice. Tot pentru copii a fost creat un spatiu de joaca exterior, precum si un program de ateliere de creatie si de joaca de mai multe ori pe zi, astfel incat vacanta sa fie una adaptata nevoilor lor si sa ramana cu cele mai frumoase amintiri.

Restaurantul spatios este destinat sistemului de all inclusive si raspunde unor gusturi variate, aducand impreuna bucataria traditional romaneasca si cea internationala. Lobby barul este destinat cafelelor si bauturilor pe tot parcursul zilei, intr-un spatiu vitrat si luminos sau cocktail-urilor de seara, intr-un ambient modern.

Terasa cu scena este locul potrivit atat pentru momentele de relaxare din timpul zilei, cat si pentru serile cu entertainment, unde fiecare seara aduce un nou spectacol cu muzica live, concursuri si dansuri, exclusiv pentru oaspetii hotelului.

Cele 3 sali de conferinta si intalniri, cu dotari complete, fac din resort un loc potrivit pentru evenimente corporate, teambulding-uri, conferinte sau lansare de produse.

Bacolux Koralio a primit premiul ,,Transaction of the year” la Top Hotel Awards in 2021 si premiul “Best Health&FunDestination” la Termalia Awards 2022 si reprezinta o destinatie ideala la malul Marii Negre pentru familiile cu copii si nu numai !