Unicat din lemn, mdf, placaj, plastic

Ce ne face diferiti ! Infatisarea, stilul sau personalitatea ! Clar, ultimul argument este poate insusirea pricipala care ne face diferiti.

A avea si a dori ceva unic este dorinta oricarui om, de la mic la mare. Cand incepem a stabili ce anume ne dorim, optam pentru a ne pune amprenta amenajarii camerei in care locuim, biroului unde muncim, spatiului ambiental, masinii pe care o conducem.

Este la indemana oricui sa realizeze acest lucru. Insa atunci cand aducem vorba despre obiecte cu suflet, amprenta interioara, decoratiuni, trebuie sa gasim profesionistii. Daca la nunta fotograful si videograful este cel cautat pentru amintiri, daca la mobilier si tapiterie cautam lucrul pe comanda, daca la imbracaminte ne ducem la designer, atunci de ce sa nu apelam la un Studio care poate consilia, intelege, concepe, schita si realiza produse cu tusa personala in materiale precum: lemn, MDF, placaj sau plastic.

Toate produsele se executa la comanda, fiind produse unicat si cu siguranta vor contine cate ceva din personalitatea clientului.

Amintirile foto pot fi pastrate in rame special create, tablouri reprezentative sau poti realiza panouri decorative, chiar cu propriul chip sau al unui membru de familie drag, un ceas cu un model, cu eroul, fotbalistul, sportivul, actorul preferat, cutii pentru bijuterii si altele.
Alaturi de aceste idei, decoratiunile care ne inconjoara pot fi accesoriul potrivit pentru ambientul in care traim. Pornind de la cosuri pentru fructe, farfurii decorative, suporturi de pahare, pentru lumanari, servetele sau rechizite si pana la veioze cu picior si abajur cu 3,4,5,6 fatete si chiar carcasa pentru telecomanda, sunt bijuterii create de om si masina.

Posibilitatea lucrului in lemn, mdf sau placaj este benefica, obtinandu-se multiple ornamente pentru mobilier sau pentru realizarea unor obiecte de mobilier care pot fi amplasate in bucatarie, living, birou, atelier ori pot deveni un cadou minunat. Si pentru acest lucru, nu trebuie sa fii prezent fizic intr-un show-room sau depozit, ci pur si simplu poti interactiona direct cu profesionistii telefonic, prin intermediul siteului sau paginii aferente in social media.

Insa, nici partea decorativa exterioara nu este uitata, in special cei care locuiesc la casa sau isi desfasoara activitatea in aer liber ori detin o pensiune, un restaurant sau un obiectiv turistic. Stalpi ornamentali pentru terasa, coloane pentru scari interioare, paravan sau perete despartitor, grilaje din sipci lemn, rame, panouri decorative, oglinzi de orice dimensiune sau tablouri, toate pot fi concepute si livrate destinatarului in urma comenzii.

Cum religia este prezenta in credinta si istoria romanilor si a oricarui popor, se pot realiza icoane, basoreliefe, cruci, dar si elemente de ornament decorative pentru biserici si lacase de cult.

Alegerea unui cadou pentru cineva drag in tara si peste hotare este binevenit in contextul realizarii online si la distanta. O plosca, un ceas, o cutie, o icoana sau orice alt obiect poate fi cadoul potrivit, ori propui alt tip de cadou. Bucurie mai mare decat a celui care o primeste si trimite un live sau un mesaj nu exista. Chiar si copii se pot bucura de jucari sau diverse obiecte personalizate.

Toate pot fi concepute si create dupa propriul stil si evident, dorinta. Aceasta poate fi pusa in practiva de ATRO 3D Studio si pot fi gasite elementele de care am vorbit, pe site-ul acestora. Se pot livra oriunde in tara si in lume !

“Si mai este o latura nevazuta pe site a activitatii noastre. Lucram aproximativ 75% din capacitate pentru tinerii antreprenori, incurajand astfel performanta locala: matrite turnare, calapoade pentru industria
usoara, ustensile speciale, materiale publicitare, accesorii mobilier,
harti in relief,  ambalaje si cutii de lux, elemente design industrial
si multe altele.” administrator ATRO 3D Studio.

Trebuie sa privim cu mandrie la profesionistii care realizeaza aceste minunatii, munca si efortul lor fiind desavarsite prin satisfactia clientului.

Un plus in viata noastra !