Zilele Reciclarii in Craiova!

O noua campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice are loc in Craiova pe 31 martie si 1 aprilie 2023.

Primaria Municipiului Craiova si operatorul autorizat eColectare, in parteneriat cu OIREP Eco Positive, va invita la reciclare!

In perioada 31 martie – 1 aprilie se lanseaza editia de primavara a debarasarii de aparatura electrica veche sau stricata. Craiovenii pot sa scape gratuit de orice deseu de echipament electric, electronic sau electrocasnic, iar pe 4 aprilie va avea loc o tombola cu premii pentru toti participantii.

Campania vine in sprijinul persoanelor fizice si juridice care doresc sa se debaraseze responsabil si gratuit de aparatura veche sau stricata.

Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firma se preiau astfel:

  • de luni pana vineri, intre orele 9.00-17.00 la TelVerde 0800.444.800 (gratuit)
  • de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00 la numărul 0752 568 092 prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu mentionarea numelui si adresei deponentului).
  • permanent prin formularul de comanda on-line disponibil pe www.eColectare.ro

In urma comenzii, veti fi sunati de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluarii comenzii. Deseurile electrice se preiau de la domiciliu sau sediu de firma in perioada actiunii, intre orele 9.00-17.00.

In cadrul acestei campanii va puteti debarasa rapid si gratuit de orice aparat electric vechi sau defect si avesi sansa de a castiga premii la tombola, ce va avea loc in data de 4 aprilie!

1 x masina de spalat

1 x cuptor cu microunde

2 x masina de gaurit si insurubat

2 x surubelnita electrica

2 x mixer

si

2 x prajitor de paine

isi asteapta castigatorii!

Tombola cu premii se va desfasura la Primaria Municipiului Craiova, marti, 4 aprilie, ora 10.00.

Echipa eColectare Dolj asigura preluarea gratuita a acestor deseuri electrice si transportul in siguranta catre fabricile de reciclare acreditate dupa standarde europene, acolo unde aceste deseuri vor fi tratate si reciclate conform normelor de mediu.

Raspunde pozitiv la colectarea si reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor si bateriilor!

Contribui astfel la protectia mediului, la economisirea resurselor Pamantului si la curatenia comunitatii noastre.

comunicat eColectare