Ziua producatorilor si montatorilor de tamplarie, vitraje izolante si fatade

Cea de-a VI-a editie a seriei de conferinte “Ziua producatorilor si montatorilor de tamplarie, vitraje izolante si fatade” organizata de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, va avea loc in data de 18 aprilie 2024, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, sala Kadisha in intervalul orar: 9:30 – 14:00.

Tematica conferintei este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si peretilor cortina, producatorilor de vitraje izolante, arhitectilor si proiectantilor, studentilor de la facultatle de constructii si arhitectura, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor, specialistilor si antreprenorilor din domeniul constructiilor.

Agenda conferintei va include prezentari interactive, studii de caz inspirationale si sesiuni de discutii in cadrul carora veti putea sa va impartasiti experienta si sa obtineti perspective noi asupra industriei.

Accesul la conferinta este GRATUIT pentru studenti, arhitecti si specialisti din domeniul executiei si montajului de ferestre si usi din PVC, lemn, aluminiu sau otel, pereti cortina, fatade si executiei vitrajelor izolante, etc.

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana la data de 17 aprilie 2024, ora 12:00, prin completarea formularului din link-ul urmator: https://www.pptt.ro/conferinte-pptt/conferinta-ziua-producatorilor-si-montatorilor-de-tamplarie-vitraje-izolante-si-fatade