Alege accesorii de calitate si cu responsabilitate !

Profesionisti sau nu, mereu alegem sa realizam anumite lucrari singuri sau apelam la specialisti, fiind un lucru corect, normal si indicat, astfel incat sa nu fie probleme. Lucrul cu profesionistii aduce experienta in executarea lucrarii, scule si accesorii de calitate, actiuni clare si eficiente, garantie si efort minim.

Fiindca, am amintit de scule si accesorii de calitate, ne vom ocupa in a va dezvalui avantajele folosirii unor produse speciale pentru lucrarile adecvate. Foarte important: nu incercati sa inlocuiti ceva ce nu este indicat sau sa mergeti pe zicala romaneasca:  “merge si asa” !

Cand lucram in diferite domenii, avem nevoie de unelte si scule electrice sau cu accumulator eficiente si care sa imbunatateasca munca, fie ca vorbim despre polizat, slefuit, taiat, gaurit, prelucrat si fasonat.

Produsele folosite de bormasina, polizor unghiular, autofiletanta, flex, ciocan rotopercutor, circular, drujba si altele, trebuie sa fie corect utilizate, conform cu instructiunile regasite pe ambalaj, in conformitate cu standardul de protectie si in scopul ales.

In munca meseriasilor, a firmelor care se ocupa cu noile constructii sau cu redecorarea ori propriul meserias este important sa cunoastem accesoriile si uneltele pe care le utilizam. Sa folosim produsele si accesoriile pentru lemn la lemn, pentru beton la beton, pentru gresie si faianta, asemenea si tot asa, pentru rigips, zid de caramida, granit, marmura, polistiren, parchet, sticla, etc.

O parte din aceste produse sunt cunoscute ca accesorii pentru slefuit, lustruit si polizat si pot fi amintite: discuri, perii, freze, smirghel, carote.

Polizorul unghiular, flexul sunt uneltele poate cel mai des utilizate in zona amenajarilor si constructiilor, atat in interior cat, si in exterior. Pentru fiecare lucrare exista accesoriile potrivite: discuri pentru taiat lemn, beton, caramida, gips carton, etc,. cu marimi diferite ale diametrului, compozitii diverse in functie de materiale si de granulatie.

Discurile de pasla pentru slefuit sunt speciale si trebuie sa avem grija cu modul lor de intrebuintare.

Discurile de polizat cu smirghel lamelar cu piulita adaptoare pentru polizor unghiular, flex sunt un accesoriu util in finisarea de calitate. Alaturi stau discurile de polizat cu slefuire frontala,  de orice dimensiune, lamelare si perie.

O categorie speciala o constituie discurile diamantate pentru slefuirea gresiei, pietrei, marmurei si discurile cu lant de drujba din otel pentru sculptura in lemn.

Periile sunt un argument interesant si necesar in decoratiuni si amenajari. Din sarma de inox, sarma din otel arc, sarma – toroane si alte materiale, sunt utilizate  pe polizoare unghiulare in operatii de curatire, debavurare, de eliminare a oxizilor, a vopselei si altele.

In situatiile de polizare, slefuire, finisare fina se utilizeaza periile din pasla,  bumbac, smirghel. Se folosesc in combinatie cu pasta verde si pasta alba pentru selfuit, dar si cu discuri cu smirghel si pasta aferenta.

Seturile de pietre pentru bormasina, biax sau freze sunt in egala mausra la fel de importante in amenajare, cum sunt si cele mai sus prezentate.

Pietrele de diverse dimensiuni si granulatii, abrazive, fine, puternice, sunt folosite fiecare in parte la operatia respectiva oferind calitatea necesara. Se pot achizitiona separat sau la set.

In trusa fiecarui meserias si companie din zona amenajarilor interioare si exterioare trebuie sa existe toate aceste accesorii aferente unei lucrari complete si complexe, conferind linistea necesara, dar si eficientizarea  lucrarii, fara a fi nevoie de intreruperi pentru aprovizionare.

Se pot comanda simplu, rapid pe site-ul www.sculeprofionline.com, avand in mod real stocul vizibil, mod si timp de livrare si de achizitie. Urmarirea comenzii si seriozitatea personalului in comunciare, livrare si relationare cu clientii si partenerii este un avantaj in alegerea magazinului SPO  – SCULE PROFI ONLINE.